Webshop tools

U wilt een eigen webshop starten of u wilt uw webshop upgraden. Dan is het belangrijk dat u de juiste webshop tools kiest waar u op lange termijn steeds meer van gaat profiteren. Maar er zijn zoveel tools om uit te kiezen voor uw webshop dat u niet meer weet voor welke webshop tools u moet kiezen.

Daarom hebben we een groot aanbod aan webshop WordPress, Woocommerce, Magento en Shopify tools voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies per tool waar u aan toe bent en kunt u deze vergelijken met andere tools. Zo kunt u uiteindelijk tot een besluit komen welke tool(s) u wilt gebruiken voor uw webshop.

U kunt bij ons veel verschillende categorieën van webshop tools vergelijken, zoals: SEO, conversie optimalisatie, marketing tools en meer.

Clickbizz heeft veel ervaring met Woocommerce. Wilt u een onafhankelijk advies van een van onze consultants? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Categorieën

Verkrijg waardevolle zoekwoorden voor SEO-/PPC-campagnes, vind concurrenten, hun beste zoekwoorden en backlinks en analyseer de niche-zichtbaarheid.
40.000+ gebruikers vertrouwen op ProRankTracker voor hun SEO en SERP. Wereldwijde en lokale websites, ranktracering en -rapportage voor zoekwoorden en video's, 11 ondersteunde talen.
Met de "Advanced WordPress Reset" plugin kun je je WordPress database resetten naar originele staat. Deze plugin helpt met het besparen van tijd als je bijvoorbeeld een developer bent en elke keer een originele versie van WordPress moet installeren.
Ruim alle onnodige opgeslagen data in uw webshop op met SigmaPlugin | Advanced Database Cleaner Pro en laat uw website sneller werken.
Het is een volledig nieuw website-bouwplatform dat de standaard WordPress post-editor vervangt door een enorm superieure visuele editor.
De Webshop Connector Ultimate biedt unieke tweerichtingscommunicatie waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kracht van beide systemen.
Met behulp van koppelingen kun je jouw webshop uitbreiden met o.a. ERP-Pakketten, transporteurs en beoordelingen. Al deze koppelingen worden aangeboden door CMSspecialist
Webwinkelfacturen koppelt webwinkels (en kassa’s) aan boekhoud- en facturatiesystemen. Je hoeft de koppeling alleen maar aan te zetten.
De Webshop Connector Magento 2 is de ideale koppeling tussen Exact Globe en uw Magento 2 shop. U synchroniseert in twee richtingen en dat maakt de koppeling uiterst flexibel en geeft u maximale vrijheid.
Koppel uw Wordpress/Magento/Shopify webshop aan exact online door middel van een koppeling aangeboden door dealer4dealer.
Krijg direct een momentopname van je verkooppijplijn zonder urenlang deals bij te werken en te proberen bij te blijven. Verhoog je interactie met je klanten en zet koude leads om in betalende klanten.
Onna maakt het gemakkelijk om ongelijksoortige silo's te centraliseren om historische en toekomstige content in realtime te bewaren, zodat je in vertrouwen weet wat je wel of niet hebt.
Social Links is een tool die u helpt om makkelijk links te maken en om ze om te zetten in QR-codes.
Split Hero is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke A/B-testtool voor WordPress.
NotifyVisitors biedt diepgaande analyses waarmee u het aantal conversies kunt verhogen en uw bedrijf kunt laten groeien.
Met gepersonaliseerde advertenties kunt u in een vroeg stadium van de consumententraject erachter komen wat de koop intenties zijn van potentiële klanten.
BAZO laat u zien welke bedrijven uw website bezoeken en stelt voor met welke bedrijven u het beste contact kunt opnemen.
Personyze is een uitgebreid platform voor personalisatie van websites, waarmee je je site kunt personaliseren op vrijwel elke manier die technisch mogelijk is.
Max Traffic is een complete on-site marketingoplossing die gebruikmaakt van webpushmeldingen, exit-intentie en promotie-overlays.
Apollo is een geïntegreerd platform voor het versnellen van betrokkenheid dat vertegenwoordigers de mogelijkheid biedt om hun aantal kwaliteitsgesprekken en kansen drastisch te vergroten.
Lead Liaison biedt gebruiksvriendelijke, webgebaseerde software voor marketing-automation voor B2B/B2C marketing en verkoop.
Jabmo biedt de gehele oplossing om de anonieme kopersactiviteit van de doelaccount vast te leggen en gepersonaliseerde account-based marketingprogramma's uit te voeren.
Segment verzamelt de input vanaf elk contactpunt met de klant (uw website, web- en mobiele apps, tools) en biedt een complete datatoolkit aan elk team in uw organisatie.
RingLead helpt bedrijven die CRM en Marketing Automation gebruiken om hun datakwaliteit en leadroutingprocessen te beheren.
Uberflip is een platform waarmee marketeers contentervaringen kunnen creëren, beheren en optimaliseren voor elke fase van het koperstraject.
Close is een platform voor verkoopproductiviteit dat is ontworpen om jou te helpen meer deals te sluiten.
Amazon Web Services bied mogelijkheden zoals: servers, opslag, netwerken, remote computing, e-mail, mobiele ontwikkeling en beveiliging.
Zend Amazon eenvoudig je producten, dan regelen zij de opslag, bezorging aan klanten, klantenservice en afhandeling van retourzendingen.
Met Logistiek via bol.com wordt de hele fulfillment van jouw bol.com bestellingen verzorgd, voor zowel Nederlandse als Belgische klanten.
Packaly is een jong bezorgbedrijf uit Utrecht dat met een pool van freelance fietskoeriers werkt. Het bedrijf is alleen actief in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam.
ContentStudio is een hulpprogramma voor management binnen social media en contentmarketing voor meerdere doeleinden waarmee je de beste content kunt ontdekken, samenstellen en delen.
Zoho Social is gebouwd met het oog op de behoeften van groeiende bedrijven
Booston automatiseert en optimaliseert Facebook- en Instagram-campagnes en ondersteunt je met aantrekkelijke inhoud.
Madgicx is een geheim wapen dat wordt gebruikt door duizenden gegevensgedreven adverteerders die hun tijd liever niet verspillen aan het handmatig optimaliseren van hun advertenties binnen Facebook en Google.
Kontentino stelt reclamebureaus en hun klanten in staat om naadloos samen te werken bij het maken en goedkeuren van sociale media-content/advertenties.
NapoleonCat is een tool voor management binnen social media die het leven van het MKB, e-commerce, bureaus, marketers en personen over de hele wereld gemakkelijker maakt.
Brand24 is een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor management binnen social media.
Facelift Cloud - De toonaangevende tool voor management binnen social media met actieve gebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.
Falcon.io biedt een platform voor sociale mediamarketing en klantbelevingsbeheer.
Squarespace is een allround tool als het gaat om een website te verbeteren aan de hand van SEO functies. Het zal u helpen om meer mensen aan te trekken op uw site en de klanten zullen er ook langer blijven.
Het is ontworpen voor SEO-bureaus en helpt bij het bijhouden van vermeldingen of opmerkingen op Facebook-pagina's, het volgen van concurrenten
Verbolia biedt een oplossing die automatisch perfecte SEO-pagina's genereert - rechtstreeks op uw domein. U begint met het importeren van alle zoekwoorden die u wilt targeten.
SE Ranking is een cloudgebaseerd platform voor SEO- en online marketingprofessionals dat een complete set tools biedt voor uitgebreide locatie-audit, concurrentie-analyse, website-rangschikking, zoekwoordsuggestie en -groepering, controle van terugkoppelingen, geautomatiseerde professionele rapportage en nog veel meer.
Wix heeft de beste SEO voor je website. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je je site kunt bouwen: Wix Artificial Design Intelligence, Wix Editor en Wix Code.
Het platform verbindt bedrijfssystemen met banken. Ze werken samen met financiële en treasury-professionals om zakelijk bankieren te vereenvoudigen, onze oplossing: - Centraliseert zakelijk bankieren over rekeningen, landen en entiteiten heen.
De online boekhoudsoftware van NetSuite combineert naadloos de belangrijkste boekhoudfuncties zoals grootboek, debiteuren en crediteuren met sterk compliancebeheer.
Beheer je merkeigen loyaliteitsprogramma. Je krijgt een geavanceerd beloningsprogramma met incentivecampagnes en ingebouwde multi-channel communicatie met automatische bediening.
Get More Reviews is de vertrouwde reputatiebeheer- en reviewgeneratiesoftware die wordt gebruikt om je reviewbeheerproces te optimaliseren met een 5-sterrenclassificatiesysteem, automatische plaatsing op sociale media en blokkeermogelijkheden voor negatieve feedback.
Met Nextiva Chat kun je je omzet verhogen, een snellere service leveren en de efficiëntie verhogen.
Het populairste whitelabel reviewmanagement- en marketingplatform voor marketeers, bureaus en SEO's.
Alchemer is een robuust platform voor onderzoek en data-inzichten
Het platform voor klantenbinding is de sleutel tot luisteren naar en leren van je klanten.
Het Genesys PureCloud-platform is de alles-in-één oplossing voor cloudcontactcenters voor de volgende generatie die je helpt omnichannel-interacties te beheren en te begrijpen in een naadloos klantentraject.
Waardevolle Net Promotor Score (NPS)-klanttevredenheidssoftware helpt je om klantfeedback te verzamelen, te analyseren en ernaar te handelen.
SimpleSat is de site die tevredenheidsonderzoeken gebruikt voor servicegerichte professionals.
Snelle ontwerpfunctie in vrije vorm voor trechters en bestemmingspagina's met versnelde paginatechnologie, die enorme pagina's binnen 3 seconden laadt, met 0% uitvaltijd.
Een modern platform voor klantervaringen waarmee bedrijven voor elke stap van het klanttraject gepersonaliseerde interacties kunnen creëren, de betrokkenheid van het publiek kunnen vergroten en betere gegevens kunnen verzamelen.
Cloudgebaseerde tool om afbeeldingen te maken voor het personaliseren van e-mailontvangers, websitebezoekers, chatbotgebruikers en advertentieweergaven op Facebook/Instagram.
Het platform biedt een complete oplossing voor bedrijven die omzetgroei willen genereren met personalisatie, waaronder productaanbevelingen, realtime content, gedragsgerichte targeting en A/B-testen.
Unless is geschikt voor B2B- en B2C-bedrijven die hun website willen optimaliseren voor verschillende doelgroepen.
NiceJob is de gemakkelijkste manier om meer goede recensies te krijgen en een goede reputatie op te bouwen.
Gebruik Gmail om mailmerge-campagnes met automatische vervolgmails te verzenden.
Elevio maakt je producten gemakkelijker om te leren. Het verbetert de retentie en vermindert je ondersteuningslasten.
Opsgenie is een krachtige oplossing voor incidentbeheer en respons die diepgaande integraties heeft met meer dan 200 ITSM-tools.
Freshservice is een online ITIL-helpdesk met een unieke aanpak.
Verander je e-mail in een helpdesk om meer persoonlijker klantenondersteuning te bieden.
Freshdesk is een cloudgebaseerd helpdesksysteem dat krachtige oplossingen voor klantenservice biedt.
Waarom zou je meer betalen wanneer Compport ingebouwde functionaliteit heeft om vooraf gedefinieerde enquêtes uit te voeren en je een platform biedt om binnen 3 minuten in slechts 3 eenvoudige stappen je eigen enquêtes te ontwerpen: selecteer/schrijf de enquêtevragen, selecteer je publiek, schrijf een begeleidende brief en ga van start.
Maak je medewerkers gemotiveerder met het op AI gebaseerde, intuïtieve platform van Winningtemp.
Het WorkTango-platform creëert ruimte voor werknemers om een stem te hebben en helpt bedrijven om gemakkelijk frequente feedback te verzamelen voor elk betrokkenheids-, transformatie- of feedbackinitiatief.
een tool voor het creeëren van enquetes
Survio is een wereldwijd online enquêteplatform dat miljoenen gebruikers over de hele wereld helpt onderzoek te doen en waardevolle gegevens op een effectieve, snelle en moeiteloze manier te verzamelen en te analyseren.
Heb je genoeg van saaie enquêtes? Je bent niet de enige… Survey Anyplace richt zich op het creëren van leuke, mobiele en interactieve quizzen en enquêtes.
Met SurveySparrow kun je enquêtes omzetten in gesprekken. SurveySparrow heeft een gespreksinterface en biedt gebruikers de mogelijkheid om zeer interactieve, mobile-first enquêtes te maken en delen met een chat-achtige ervaring.
Refiner is een tool voor gebruikersfeedback en klantonderzoek, speciaal gebouwd voor gegevensgestuurde B2B SaaS-bedrijven
Blue software voor 360-graden feedbackbeoordelingen is van de grond af opgebouwd voor automatisering door middel van geavanceerde integratiemogelijkheden met het HRIS en andere essentiële IT-middelen van je organisatie.
Crowdtech biedt technologie voor vragenlijsten, specifieke panels en communities. Het platform ondersteunt marktonderzoekbureaus en eindklanten.
Peakons platform voor medewerkersonderzoek verzamelt en analyseert automatisch feedback van medewerkers en levert de inzichten die je nodig hebt om je bedrijf te verbeteren – in realtime.
Met Leapsome kan je betrokkenheidsenquêtes en polsenquêtes uitvoeren en eNPS verzamelen om zo zinvolle feedback en inzichten van medewerkers te verzamelen.
Enalyzer werd in 2000 opgericht en levert sindsdien toonaangevende enquêtetools voor het verzamelen en rapporteren van feedback binnen bijvoorbeeld HR, Sales en Marketing.
Nicereply helpt honderden teams bij bedrijven zoals Microsoft, Lenovo, Hubspot en Buffer om de kwaliteit van hun klantenservice te meten en te verbeteren.
Five9 zet de kracht van praktische AI in bij contactcenters om slimme, gepersonaliseerde, omnichannel CX te creëren via telefoon, internet, chat, e-mail, mobiel en sociale media.
Sprout Social biedt krachtige oplossingen voor sociale klantenservice
Volg verkopers, verplaats de voorraad over locaties en maak aangepaste waarschuwingen voor lage voorraaddrempelwaarden aan voor een geoptimaliseerd voorraadbeheer.
Dit platform helpt mensen hun inventaris bij te houden, te beheren en te ondersteunen.
Via dit krachtige analyseplatform kunnen bedrijven analyseren hoe en waarom hun gebruikers communiceren, converteren en behouden blijven op verschillende apparaten.
Geautomatiseerde marketingtechnologie die de mogelijkheid biedt om waarde te halen uit vertrekkende bezoekers
Qualtrics Research Core is het best beoordeelde online enquêteplatform om data te verzamelen, te analyseren en actie te kunnen ondernemen.
Help Scout kan worden opgeschaald zoals elke andere helpdesk, maar de klantervaring voelt zo gepersonaliseerd als e-mail.
Voltooi je campagnes met al je promotiestukken, van e-mails tot pagina's en pop-upformulieren, die je naadloos rechtstreeks kunt creëren en verbinden binnen Ontraport
Verbeter de verantwoordelijkheid en productiviteit van je team met flexibele CRM die precies aansluit op je verkoopproces. Volg taken, leads en kansen in realtime.
Maximizer CRM heeft meer dan 120.000 bedrijven geholpen hun omzet te verhogen, relaties op te bouwen en hun winstgevendheid te verbeteren.
Really Simple Systems CRM helpt je om slimmer te werken, je sales leads en klanten te beheren en te volgen, zodat je verder kunt gaan met het groeien van je bedrijf.
Vtiger is een gebruiksvriendelijke en aanpasbare CRM die wordt gebruikt door verkoopteams in meer dan 300.000 bedrijven om hun omzet en verkoopprestaties te verbeteren.
SugarSell wordt ingezet door 2 miljoen personen in meer dan 120 landen, is voor het vierde jaar op een rij bekroond met de PC Mag Business Choice-award voor uitstekende CRM-software.
Reageer sneller, werk slimmer en sluit meer deals met eersteklas tools, tijdbesparende integraties, verkoopautomatisering en live support van wereldklasse.
Streak is de CRM die volledig in je Gmail-inbox is geïntegreerd en samenwerkt met al je andere G Suite-toepassingen.
Copper integreert naadloos met G Suite, elimineert handmatige gegevensinvoer en is supereenvoudig in het gebruik.
Act! maakt het gemakkelijk voor bedrijven om te groeien, met bewezen CRM en krachtige marketing automation voor de ultieme toolset.
mHelpDesk is een eenvoudige en krachtige softwareoplossing voor je buitendienstbedrijf waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling.
Airtable is het alles-in-één samenwerkingsplatform dat de flexibiliteit van een spreadsheetinterface combineert met uitgebreide functies zoals bestandsbijlagen, kanbankaartstapels, kalenders en rapportage.
Met Tapfiliate kunt u anderen uw producten laten adverteren waardoor u een hogere omzet kunt draaien op uw webshop
Met Circlewise kunt u anderen uw producten laten adverteren tegen een kleine commissie. Zo krijgt u meer klanten op uw webshop en krijgt u een hogere omzet.
Als je op Amazon verkoopt, maar moeite hebt om Amazons FBA-kosten te berekenen, kan ProfitGuru een handig hulpmiddel zijn.
Verkoop je op Amazon of een andere marktplaats? Of ben je van plan dat te doen? Het beheren van meerdere kanalen kan lastig zijn als niet al je processen op één plek zijn gecentraliseerd.
Sellics is een alles-in-één software om Amazon verkopers te helpen meer organisch verkeer te genereren, PPC-campagnes te automatiseren, winst te volgen en meer.
Ontdek je best verkopende Amazon producten met de geavanceerde productintelligentie-functie van SellerApp.
Met Drip betekent je e-mailmarketing meer, omdat je altijd op het juiste moment en op het juiste moment in elk klantentraject echt zinvolle berichten verstuurt. Probeer het 14 dagen gratis.
SALESmanago is een marketing automation-platform aangestuurd door cloud-AI en machine learning dat door meer dan 15.000 bedrijven in 40 landen wordt gebruikt.
Dotdigital (voorheen dotmailer) is internationaal toonaangevend in technologie voor klantenbinding, en Engagement Cloud is het platform: de favoriet van groeiende bedrijven en ambitieuze merken.
De software van Weave stroomlijnt kantoorwerk in één hub. Het stelt bedrijven in staat alles intuïtief te beheren, van klantinformatie tot online bedrijfsrecensies
Tradeshift Buy helpt je inkoopproces te vereenvoudigen.
Vcita is alles wat je nodig hebt om aantrekkelijke marketingcampagnes te creeëren
Moderne inkoop begint met het standaardiseren, stroomlijnen en automatiseren van het source-to-pay-proces.
FireDrum heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in de sector; het biedt betaalbare maar toch krachtige oplossingen voor e-mailmarketing voor bedrijven en organisaties van elke omvang, van doe-het-zelf tot whitelabel of volledig beheerde services.
De Procure-to-Pay-tool van Buyerquest is een eenvoudige connectie die jouw inkoopactiviteiten transformeert.
Behoud het overzicht door al uw e-mail accounts vanuit een vaste plek te beheren
Genereer en verstuur automatisch gepersonaliseerde e-mails naar uw klanten. Bekijk de statistieken en behoud contact met uw klanten
Het is zeer waarschijnlijk dat je de producten die je verkoopt niet zelf maakt. Daarom is het belangrijk dat je op je fabrikant kunt vertrouwen.
Consumenten worden selectiever in wie ze vertrouwen voor productaanbevelingen en daarom moeten je campagnes echt en origineel zijn.
Met Linkpizza kun je makkelijk en snel passende content laten maken door de door jouw gekozen influencers.
Influencer marketing wordt steeds groter. Het Nederlandse bedrijf Blog Brains helpt de meest relevante bloggers voor jouw business te kiezen.
Het samenstellen van een mooie Instagram-feed met een duidelijk thema en samenhangende visuals is de norm.
Zoals we allemaal weten kunnen recensies goed werken voor de verkoop van producten. Sociaal bewijs is de sleutel en we weten dat afbeeldingen extra belangrijk zijn.
Campaigner is een krachtige oplossing voor e-mailmarketing automation waarmee middelgrote bedrijven en ondernemingen hogere ROI kunnen genereren, meer leads kunnen converteren en meer verkopen kunnen genereren.
ZeroBounce is een geweldige manier om je reputatie voor e-mailmarketing als afzender te beschermen. Het detecteert en verwijdert bekende aanstootgevende e-mails en spamberichten, tijdelijke adressen, ongeldige, kwaadaardige en catch-all-domeinen.
Verhoog je openingspercentages met maximaal 50% met behulp van de bedrijfseigen AI-technologieën OpenGen en Robly.
Met de Nederlandse software Belco breng je alle traditionele contactkanalen zoals mailen, bellen en chatten samen in een tool.
Campaign Monitor is een gebruiksvriendelijke e-mailmarketingtool waarmee ondernemers bij groeiende bedrijven mooie, relevante nieuwsbrieven kunnen verzenden.
Met CleverReach kun je efficiënte e-mailmarketing uitvoeren. De software helpt bij het maken van professionele nieuwsbrieven zonder extra ervaring of kennis.
Kom weer in contact met websitebezoekers via gerichte pushmeldingen voor mobiel en desktop.
Wil je aantrekkelijke advertenties voor bezoekers maken? Met Criteo kun je gepersonaliseerde retargeting-advertentiecampagnes maken en lanceren.
Custobar is een gecombineerde software voor klantgegevens- en marketingautomatisering.
Personizely biedt meerdere oplossingen, maar er is er één die we graag uitlichten: het creëren van gepersonaliseerde berichten waardoor bezoekers zich speciaal voelen.
Als je personalisatie voor je webshop wilt implementeren heb je al gauw developers nodig. Dat kan frustrerend én een grote investering zijn.
Adoric is ambitieus gebouwd en stelt je in staat om aangepaste, persoonlijke dynamische content te creëren om leads te verzamelen.
Met de gepersonaliseerde productaanbevelingen van Nuukik kunnen je klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken, wat je verkoopkanaal ook is.
Livecall stelt je in staat om het aantal inkomende verkoopgesprekken met mensen die momenteel je website bezoeken te vergroten.
Pulse, het vlaggenschipproduct van Proof, helpt online bedrijven hun leads en omzet te verhogen door realtime sociaal bewijs te tonen.
Salesflare is een intelligente CRM en platform voor het genereren van leads, gebruikt door duizenden kleine en middelgrote B2B-bedrijven die meer verkopen met minder werk.
Registreer leads rechtstreeks vanaf je website met behulp van de inline formulieren. Kies uit vooraf geconfigureerde formulierstijlen en pas deze aan of creëer zelf een aangepaste stijl.
Leadoo is gebouwd voor één doel: resultaten. Het heeft alles wat je nodig hebt om je marketingprestaties naar een hoger niveau te brengen en de verkoopdoelstellingen te overtreffen.
Als je geen testteam hebt en je jouw checkout-pagina‘s niet op virtuele machines wilt testen, is UserTesting misschien jouw tool.
Geautomatiseerde browsertests zijn waarschijnlijk de gemakkelijkste en één van de meest efficiënte manieren voor cross-browser testing.
ZoomInfo aangedreven door DiscoverOrg combineert de meest uitgebreide zakelijke database met toonaangevende technologie
Als je met je productonderzoek verder wilt gaan dan enkel het bestuderen van Amazon, is Algopix een goede optie.
Klanten gebruiken Drift om potentiële klanten een moderne koopervaring te bieden, meer gekwalificeerde leads te genereren en de verkoopcyclus aanzienlijk te versnellen.
Dub InterViewer verzamelt gegevens van marktonderzoek op één platform
Bouw uw multichannel klantenplatform op via Crisp en begin naadloos te communiceren met uw klanten en leads.
Omnia Retail is een prijsdatabase voor retailers en merken. Het controleert prijsgegevens van concurrenten op je markt, rechtstreeks vanaf hun website of vergelijkingswebsites.
Pure Chat helpt kleine en middelgrote organisaties om hun websitebezoekers te betrekken met krachtige, gebruiksvriendelijke live chatsoftware.
Blijf up-to-date met Think with Google. Als contentplatform houdt deze tool je op de hoogte van Marketing Research & Digital Trends met data, gidsen en artikelen.
Twilio biedt een krachtige API voor telefoondiensten waarmee bedrijven kunnen bellen en gebeld kunnen worden en sms-berichten kunnen verzenden en ontvangen.
YAMM (Yet Another Mail Merge) is een add-on voor het samenvoegen van e-mails voor gebruikers van Gmail en G Suite
Prisync is een andere software voor het volgen en bewaken van prijzen van concurrenten.
Wiser kan je helpen bij het rapporteren van de prijzen van je concurrent
Wil je openingspercentages tot wel 70% en antwoordpercentages van meer dan 50% voor je uitgaande verkoop-e-mails realiseren? Probeer dan Mixmax
Clicky is perfect voor als je op zoek bent naar real-time analyses van jouw webshop.
Kissmetrics is een analysetool waarmee je statistieken op gebruikersniveau kunt identificeren, begrijpen en verbeteren.
Unbounce helpt je meer bezoekers om te zetten in leads, verkopen en klanten. Met de bouwer op basis van slepen-en-neerzetten kun je je eigen bestemmingspagina's maken en publiceren zonder dat je een ontwikkelaar nodig hebt om ze te coderen.
Lusha helpt zakelijke professionals een snelle en daadwerkelijke verbinding te maken met hun leads, contacten en kandidaten. B2B-betrokkenheid is gebaseerd op vertrouwen
Wil je een verbindingsverzoek verzenden op LinkedIn, een bedankbericht versturen nadat het verzoek is geaccepteerd, vervolgens een verkoopbericht verzenden en doorgaan met vervolgacties? Dan is Octopus CRM de juiste tool voor jou.
Zoek en converteer meer leads naar omzet met WordStream Advisor, de alles-in-één, netwerkoverschrijdende software.
Maximaliseer het rendement op je prospectie- en vraaggenererende inspanningen. Bestemmingspagina's, formulieren, website pop-ups, e-mailzoeker, telefonische prospectie, marketing automation, segmentleads en gepersonaliseerd genereren van leads.
De uitgebreide oplossing voor leadbeheer van Pardot biedt de tools die je verkoopteam nodig heeft om prospects op efficiënte wijze te genereren en te beheren.
Marketo is een toonaangevend platform voor marketing automation met een scala aan capaciteiten voor kleine en middelgrote bedrijven en grote ondernemingen in verschillende sectoren.
Intercom bouwt een pakket van boodschapgerichte producten voor bedrijven om de groei gedurende de levenscyclus van de klant te versnellen.
AffiliateWP is gemakkelijk te gebruiken en kan worden geïntegreerd met de WordPress eCommerce-, formulier- en lidmaatschapsplug-ins die uw website aandrijven.
Kartra, het alles-in-één platform om je bedrijf te leiden. Het beheert en volgt je partnerverkopen, zodat je snel en efficiënt een leger van verkopers kunt opbouwen, zonder stress of gecijfer.
Post Affiliate Pro biedt software waarmee je je volledige affiliateprogramma van boven naar beneden kunt uitvoeren. Het is intuïtief, snel, effectief en eindeloos uit te breiden of op te schalen
Met Instapage kun je eenvoudig bestemmingspagina’s maken die perfect zijn afgestemd op je bezoekers.
TrueFit helpt je met API’s, software en intelligentie om je winkelervaring persoonlijker te maken.
Als je een kleding webshop hebt, ben je je waarschijnlijk bewust van de hoge retourpercentages. Wist je dat Nederlanders de kroon spannen als het aankomt op het retourneren?
Serpstat is een complete SEO-tool die jouw e-commerce site helpt met alles wat met SEO te maken heeft.
Het kan natuurlijk zijn dat een dergelijke wijze van verzenden niet past bij uw bedrijf. In dat geval moet u op zoek naar een alternatief.U heeft een aantal opties en UPS is er daar één van. United Parcel Service werd in 1907 opgericht in de Verenigde Staten als boodschappendienst en is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met internationale reikwijdte. UPS levert een zeer betrouwbare dienst en staat bekend als een zeer degelijke dienstverlener. UPS is ook één van de duurste verzendbedrijven.
Naast de handige tool die de meeste marketeers onderhand wel kennen (YOAST-SEO) is er ook Verify SEO
Waarom gebruik je deze tool eigenlijk? Nou, simpel gezegd om een campagne te creëren die je specifiek kunt bekijken in Google Analytics. Campaign URL Builder maakt het voor je mogelijk om op een eenvoudige manier campagne parameters toe te voegen aan je URL’s, zodat jij deze kunt tracken in Google Analytics. Wat je hier alleen voor hoeft te doen, is het Campaign URL builder-formulier invullen.
Facebook Creator Studio is een handige tool om onder andere berichten mee in te plannen, statistieken van je pagina bij te houden, berichten te beheren, om inkomsten met inhoud te genereren en om deze inhoud ook te meten. Je kunt met deze tool niet alleen gemakkelijk je Facebookpagina’s beheren, maar je kunt deze ook koppelen aan jouw Instagram-account (let op: wel alleen een bedrijfsaccount!). Super handig!
Een andere tool die mensen vrijwel dagelijks gebruikt is Ahrefs. Dit is een marketing tool waarmee je vrij nauwkeurig zoekwoorden onderzoek kunt doen en concurrenten kunt analyseren. Anneloes geeft aan dat het daarnaast ook een goede tool is om een beeld te krijgen van backlink profielen. Volgens haar is het een waanzinnige aanvulling op de keyword planner van Google.
Met SEOquake kun je inzicht krijgen in hoe jouw pagina’s gezien worden door de Google zoekmachine. De tool is gratis te downloaden als Google Chrome extensie.
Net zoals de Moz Toolbar is de Majestic Toolbar ook een onmisbare tool voor SEO. Katarina zegt dat zij dit een hele handige tool vindt om backlinks te analyseren. Hoeveel backlinks zijn er? Hoe zijn deze opgebouwd en welke strategie wordt er gebruikt? En welke ankerteksten worden er gebruikt? Katarina zegt dat je met al deze informatie nauwkeurige analysis van pagina’s kunt maken en zo jouw website (nog meer) te optimaliseren. Ook deze tool gebruikt onze Digital Marketing topper dagelijks.
De Moz Toolbar (ook wel ‘’MozBar’’ genoemd) is een online marketing tool voor zoekmachine optimalisatie. Ons betreft is dit echt een onmisbare gratis (externe) SEO-tool. De Moz Toolbar is met name bedoeld om de kwaliteit van de websites die je bezoekt in kaart te brengen door een aantal indicatoren. De tool laat de volgende indicatoren van een website zien:
Dit is een tool is waarmee je de API’s van bepaalde systemen aan elkaar kunt koppelen. Maikel geeft als voorbeeld dat je een websiteformulier kunt koppelen aan Gmail, zodat er een automatische mail wordt verstuurd als iemand je formulier (bijvoorbeeld contactformulier) invult.
Een tool die velen van jullie al zullen kennen is Trello. Dit is een handige planningstool die sterk lijkt op de planningsmethode van Agile: Scrum. Maikel gebruikt deze tool graag om overzicht te krijgen en zijn tijd zo efficiënt mogelijk in te delen.
See Robots is een gratis Chrome extensie. Het is een plugin die voor jou bekijkt of een webpagina no-index en no-follow metatags heeft. Dit zijn beiden erg belangrijke onderdelen van website optimalisatie.
Thuiswinkel Zakelijk is een keurmerk dat gericht is op B2B bedrijven
Woopra biedt een manier om het gedrag van uw klant op meerdere apparaten en contactpunten beter te begrijpen. Waaronder e-mail, livechat en helpdesk.
Metrilo is een groeimarketingplatform voor moderne consumentenmerken. De analyses meten je bedrijfsprestaties en geven je inzichten voor strategische beslissingen.
Integromat is een krachtige automatiseringstool die je apps en diensten verbindt zodat je slimmer kunt werken in plaats van alleen maar harder. Omdat er geen codering vereist is, kun je ALLE online apps/diensten verbinden, precies zoals je nodig hebt om je online werk te automatiseren.
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding.
FreshBooks automatiseert de dagelijkse boekhoudactiviteiten zoals het maken van facturen, betalingsacceptatie, uitgavenregistratie, factureerbare tijdregistratie en financiële rapportage.
Thryv integreert essentiële zakelijke functionaliteiten zoals offertes en facturering, afsprakenplanning, betalingsverwerking, sms- en e-mailcampagnes, het beheren van klantenlijsten, sociale media en meer.
Review tool, eKomi lijkt qua functionaliteiten sterk op TrustPilot. eKomi-recensies worden met een widget op de website van de gebruiker geplaatst. Recensies worden op verschillende manieren verzameld, waaronder pop-ups, via e-mail, via een tablet in een fysieke winkel en / of via sms. Alle gegevens worden in realtime verzameld.
Verstuur geen massale, gestandaardiseerde berichten. Maar verstuur persoonlijke e-mails op het juiste moment met visuele en eenvoudige marketing automation.
Feefo is een reviewtool die bijna hetzelfde werkt als TrustPilot. Het verstuurt ook e-mails waarin klanten worden uitgenodigd om een ​​recensie te schrijven.
Reviews worden niet alleen gebruikt bij shoppend publiek, maar ook bij mensen die op jacht zijn naar een baan. Eén van de platformen die hierin voorop lopen is Glassdoor.
VerticalResponse biedt tools voor e-mailmarketing waarmee kleine bedrijven in contact kunnen blijven met hun klanten.
Act-On maakt het voor middelgrote bedrijven eenvoudig om de kracht van e-mailmarketing te benutten, van eenvoudige e-mailcampagnes tot zeer complexe geautomatiseerde ontwikkelingsprogramma's.
MailerLite is een dienstverlener op het gebied van e-mailmarketing met aandacht voor eenvoud, uitstekende klantenondersteuning en mooie e-mailontwerpen.
Laposta is een nieuwsbriefprogramma waarmee u eenvoudig en snel professionele nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl kunt opmaken en in groten getale versturen. Uw nieuwsbrief kunt u personaliseren en voorzien van uw logo en huisstijl, afbeeldingen. links en sociale media.
Reviews.io maakt het mogelijk om reviews te verzamelen over je bedrijf op zowel haar eigen platform als op andere websites.
Benchmark wil de praktische marketeer strategieën en toegewijde ondersteuning bieden om voortdurende klantenbinding te creëren met tools voor e-mailmarketing en automatisering.
Verander je passieve klanten in loyale klanten met e-mailnieuwsbrieven die geschikt zijn voor mobiele apparaten, boeiende geautomatiseerde e-mailcampagnes, segmentatie en beheer van abonnees, aanmeldingsformulieren voor inschrijvers en nog veel meer.
Het product van Powerreviews maakt die slogan waar door een volledig customer content management systeem te bieden waar reviews en klantvragen vertaald worden naar bruikbaar content materiaal.
Pirate Ship is de enige gratis webgebaseerde verzendsoftware die je de goedkoopste tarieven biedt voor USPS-goedgekeurde porto zonder enige opslag, kosten of maandelijkse verplichtingen.
Importeer, beheer en verzend je orders met ShipStation, de populairste keuze van online verkopers.
BigCommerce combineert bedrijfsbrede functionaliteit, een open architectuur en app-systeem met toonaangevende prestaties.
Klantenvertellen de marktleider in de Nederlandse review markt. De review tool van klantenvertellen is hetzelfde als die van Kiyoh.
Shippo is de verzendsoftware voor groeiende e-commercemerken die tijd en geld willen besparen, op grote schaal moeten verwerken en verzenden.
Met ShippingEasy kunnen online verkopers van elke omvang snel verzenden met de beste tarieven en hun bestellingen laten groeien.
Deze extensie voor Google Chrome simuleert zoekopdrachten vanaf waar dan ook ter wereld en geeft je de positie van jouw websites (en die van je concurrentie) in de SERP.
Smartlook is een kwalitatieve analyseoplossing voor web en mobiel die meer dan 200.000 bedrijven van alle groottes en uit alle sectoren helpt om redenen voor de acties van gebruikers te verklaren.
Vertelt de SEO-audit van je site dat de snelheid waarmee de website laadt wat omhoog kan? Een factor met veel invloed op deze snelheid is de grootte van de afbeeldingen op je website. Die hoeven helemaal niet in de optimale resolutie geüpload te worden.
Wie content zegt, zegt BuzzSumo. Deze tool helpt je bij het onderzoek naar content en naar concurrentie. Vul een zoekwoord in en BuzzSumo vertelt je hoe vaak de relevante pagina’s worden gedeeld op welke social-mediakanalen en nog veel meer.
Nexway biedt een solide weergave van de bedrijfsactiviteiten van zijn klanten en brengt hun analyses naar een hoger niveau.
Wrike is de perfecte tool voor projectmanagement voor teams van meer dan 20 personen.
Als je met WordPress werkt en niet al te technisch bent, is de Yoast SEO plugin een uitkomst. Sinds 2008 helpt de Nederlandse plugin marketeers om met minder moeite betere resultaten te behalen.
Deze tool geeft de optie om eenvoudig een taal en regio naar keuze te selecteren. Hiermee kun je heel gemakkelijk lokale keywords vinden. Ook weergeeft KW Finder de CPC, PPC en SEO-difficulty.
Beheer je contacten, leads, notities, agenda, takenlijsten en meer, allemaal vanuit één eenvoudige web-app.
Bitrix24 is de toonaangevende gratis online CRM-software die door meer dan 3,5 miljoen bedrijven wereldwijd wordt gebruikt.
SharpSpring is een uitgebreid platform voor marketing automation met robuuste functies, functionaliteit en prestatie.
Beantwoord de vragen die te maken hebben met jouw keywords met behulp van AnswerThePublic. Vul het zoekwoord naar keuze in en je krijgt handige overzichtelijke schema’s met relevante vragen. Op deze manier kun je content maken waarin je de vragen van je doelgroep zo goed mogelijk beantwoordt
De meeste tools spugen bij een zoekopdracht (terecht) een hele brei aan informatie uit. Gebruik SEO SiteCheckup als je specifieke problemen wil opsporen en oplossen.
Insightly is krachtige, gebruiksvriendelijke CRM-software met native integraties met Gmail, Office 365, MailChimp en andere populaire toepassingen.
Het online CRM-systeem van Apptivo is een krachtig hulpmiddel om je verkoop, marketing en nog veel meer te beheren.
Nog zo’n handige tool van Google die het ons een stuk gemakkelijker maakt, is PageSpeed Insights. Hiermee krijg je een score voor de snelheid van je website.
PipelineDeals is de meest geadopteerde CRM voor kleine en middelgrote bedrijven en biedt verkoopteams in een breed scala aan sectoren de mogelijkheid om baanbrekende relaties te ontwikkelen.
De Screaming Frog SEO Spider is een websitecrawler die u helpt de SEO op locatie te verbeteren door gegevens te extraheren en te controleren op veelvoorkomende SEO-problemen. Download en crawl gratis 500 URL's of koop een licentie om de limiet te verwijderen en toegang te krijgen tot geavanceerde functies
Populairste CRM-software - voor altijd 100% gratis. Marketing 360 CRM geeft je de mogelijkheid om al je leads en klanten op één plek te beheren.
Varvy vergelijkt websites met de voorkeuren van Google. De tool laat zien waar de fouten zitten en hoe je deze kunt oplossen, zodat Google jouw website zal belonen met een hogere positie in de zoekresultaten.
Zoho CRM biedt kleine tot grote organisaties een complete oplossing voor de hele levenscyclus van customer relationship management en veel meer
Ontvang realtime klantinformatie en -activiteit op één plek, plus inzichten met dashboards en rapporten.
Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je kleine onderneming kan opbloeien.
Lokaal en internationaal: Trusted Shops is de grootste community voor echt veilig online shoppen
Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen.
Verander het winkelpubliek van je website in gekwalificeerde leads met de chatbot en livechat van Pipedrive.
Het erkende keurmerk! Met gratis klantbeoordelingen en betaaloplossingen
De enige tool voor productanalyse die antwoord geeft op wat er is gebeurd, waarom en welke acties vervolgens moeten worden ondernomen.
Yotpo helpt e-commerce-merken om klantrecensies, foto's en vragen te verzamelen om klanttevredenheid, sociaal bewijs en verkoop te stimuleren.
Podium is een platform voor interactiebeheer dat een nieuwe definitie geeft aan de moderne relatie tussen lokale bedrijven en hun klanten.
Bereik meer met betere notities, Evernote helpt je om ideeën vast te leggen en ze sneller te vinden.
Maak gemakkelijk gepersonaliseerde enquêtes en formulieren om meer te weten te komen over uw klanten
SimilarWeb. Dit is een plugin voor Google Chrome en biedt heel eenvoudig een overzicht van de belangrijkste statistieken.
SurveyLegend is de volgende generatie boeiende, platformonafhankelijke en mooie online enquêtes. Zowel grote als kleine bedrijven en particulieren kunnen mobielvriendelijke, prachtige enquêtes maken.
Websitechat en mobiele berichten zijn de klantkanalen met de hoogste klanttevredenheid. Met Userlike kun je ze allemaal gebruiken.
Met Snoobi krijgt u toegang tot alle interessante data over uw website. Van startups tot gemeentes, van software-leverancier tot webwinkel, wij en onze partners zorgen er voor dat organisaties de volgende online stap kunnen zetten.
Met individuele sessie-opnames kunt u het gebruikersgedrag onderzoeken terwijl het plaatsvond. Je ziet waar alles soepel loopt en waar mensen vastlopen.
Het SoGoSurvey-platform voor feedbackbeheer automatiseert op een naadloze manier het verzamelen en analyseren van gegevens voor organisaties.
Met LiveAgent maak je gebruik van de kracht van een volledig uitgerust analysepakket dat krachtige tools voor gegevensanalyse en rapportage biedt.
Als marktleider in Experience Analytics slagen we erin om complexe uitdagingen op het gebied van digitale ervaringen op te lossen. We combineren de kracht van rijke data, machine en cruciale menselijke intelligentie om u betere resultaten te bieden.
Mouseflow registreert alle sessies van uw websitebezoekers, zodat u beslissingen kunt nemen op basis van al uw gegevens
SurveyMonkey Enterprise stelt bedrijven in staat om kritische feedback vast te leggen en erop te reageren om groei en innovatie op schaal te stimuleren
A / B-tests die uw bedrijf laten groeien. Veel kleine problemen zorgen ervoor dat u zich niet kunt concentreren op het echte doel van A / B-testen: groei. Zet dat voorgoed achter je. Met Convert Experiences krijgt u de functies en compliance van een enterprise-grade oplossing, zonder het hoge prijskaartje.
Voer inzichtelijke enquêtes uit en verkrijg bruikbare feedback!
VWO is een eenvoudig maar zeer effectief platform met A/B-testen, split-testen, gerichte advertenties, personalisatie, websitebeoordelingen en heatmaps.
Monday.com is klanttevredenheidssoftware waarmee je de informatie en tevredenheid van je klanten kunt beheren.
Tidio is een communicator voor bedrijven die livechat, chatbots, Messenger en e-mail op één plek samenbrengt.
Formstack is een veelzijdige online formulierenbouwer waarmee je webformulieren kunt bouwen en ontwerpen zonder enige kennis van codering.
Inxmail is e-mailmarketingspecialist die bekend staat om zijn hoogwaardige softwareoplossingen en uitstekende services.
Van beginnende startups tot Fortune 500-bedrijven – duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Moosend om hun e-mailabonnees aan te spreken en hun bedrijf te laten groeien.
Maropost Marketing Cloud is een online oplossing voor klantenbinding en verkoopstimulering die verschillende sectoren ondersteunt, waaronder marketing, e-commerce en detailhandel, uitgeverijen en technologie.
Sleeknote is voor slimme online marketeers die hun online bedrijf willen uitbreiden met lokale berichten zonder de gebruikerservaring te belemmeren.
Integreer SendX gemakkelijk met uw WordPress-based webshop en optimaliseer uw conversie meteen.
Met Outfunnel verhogen marketing en verkoop de omzet
User.com is een alles-in-één platform voor marketing automation gericht op het stimuleren van betrokkenheid en het verbeteren van conversie door een enkele gegevensbron voor je klanten te gebruiken.
Koppel Omnisend gemakkelijk met uw WordPress webshop en heb nooit meer problemen met online mailing.
GetResponse is handige e-mailmarketingsoftware, waarbij de software je helpt om makkelijk e-mails en nieuwsbrieven in elkaar te zetten.
Sendinblue is de grootste concurrent van de andere mailing provider Mailchimp. Voor een kleine 19 euro kunt u per maand al 40.000 mails sturen.
Met ActiveCampaign kunt u gemakkelijk een professionele mailing service koppelen aan uw online webshop.
Klaviyo tilt het automatisch mailen van uw webshop naar een hoger niveau. Ook kunt u dit direct integregen met WooCommerce.
Gekko is een online boekhoudprogramma die u als ondernemer makkelijk kunt koppelen aan uw webshop.
Moneybird is een all-in-one online boekhoudprogramma gemaakt voor de ondernemer die niet veel tijd kwijt wil zijn aan boekhouden.
Met DigiBTW kunt u makkelijker dan ooit uw boekhouding bijhouden. Het is speciaal gemaakt voor de ondernemer die weinig met boekhouden bezig wilt zijn.
Met e-Boekhouden.nl kunt u gemakkelijk en snel boekhouden. Het programma is zo gemaakt dat u geen boekhoud-kennis nodig heeft.
Contentoo brengt vertalers, redacteuren, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en audiotranscriptors samen met opdrachtgevers.
Zendesk is een robuuste platform tool voor klantenservice en betrokkenheid. Je kunt snel en eenvoudig interacties met je klanten hebben – of het nu via de telefoon, chat, e-mail of social media is.
HubSpot is een grote speler in de marketingwereld. Als inbound-marketing- en verkoopplatform helpt Hubspot bedrijven om bezoekers aan te trekken, leads te converteren en klanten te overtuigen.
Net als Hotjar laat Crazy Egg je met heatmaps zien waar gebruikers klikken.
Met Canva maak je heel eenvoudig mooie banners, afbeeldingen, flyers, omslagen en achtergronden voor social media. Je maakt er zelfs visitekaartjes mee! Werkt super simpel. Je hoeft geen designer te zijn om toch mooi beeldmateriaal te maken.
Het combineert al je data zodat je het volgende bericht voor je klanten kunt voorspellen. Koppel al je kanalen en creëer een 360 graden klantprofiel van iedere klant. Maak persoonlijke customer journeys en verzorg de juiste content op elk touchpoint.
Met Optiply kun je datagedreven inkopen en daarmee je voorraad optimaliseren. Door op de juiste momenten in te kopen verhoog je de productbeschikbaarheid en verlaag je voorraadkosten.
Een professionele webshop en kassasysteem maak je met Afosto. Afosto biedt een flexibele e-commerce oplossing waar je met templates snel een webshop online kan maken. Heb je echter specifieke wensen is maatwerk ook mogelijk.
Ook met KiYoh kun je na elke bestelling via de mail reviews over je webwinkel verzamelen.
Ook Copernica biedt een oplossing voor e-mail automation. Op basis van data en klantgedrag worden passende e-mails gestuurd. Dus geen algemene e-mails meer die je blindelings naar je hele contactenlijst stuurt. De e-mails kun je eenvoudig samenstellen met een template editor.
Spotler is e-mail automation software voor je webshop. Met Spotler kun je gemakkelijk nieuwsbrieven en mailings personaliseren om zo de meest relevante content aan je doelgroep te tonen.
Sooqr zorgt ervoor dat klanten direct het product vinden waar zij op zoek naar zijn.
Feedback Company is een software oplossing om al die klantfeedback en reviews te verzamelen.
In de afgelopen jaren is de populariteit van dropshipping in Nederland flink toegenomen. VidaXL – een online warenhuis – speelt hier handig op in.
Met Surfly kun je gemakkelijk meekijken met de browser van een klant, of zelfs de besturing overnemen. Dit kan de klant aanvragen via een live chat.
Grammarly is een plugin die je taal controleert. Niet zoals de gewone spellingscorrector van Word, maar echt wel op een ander level. Grammarly kijkt namelijk ook naar de context en leest zo dus ook je zinsbouw, je interpunctie, toon etc.
Semrush geeft geweldig weer op welke zoekwoorden u en uw concurrenten organisch en betaald scoren. Ideaal dus voor SEO zoekwoorden onderzoek.
Hootsuite is zonder twijfel een van de krachtigste social tools op de markt.
Buffer is een intuïtieve, gestroomlijnde social media management platform. Ons platform en onze applicatie worden vertrouwd door merken, bedrijven, uitzendbureaus en individuen om te helpen bij het aansturen van betekenisvolle betrokkenheid en resultaten op sociale media.
Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Speciaal voor webwinkels.
Hotjar is een gedragsanalysebedrijf dat het gebruik van websites analyseert en feedback geeft via tools zoals heatmaps, sessie-opnames en enquêtes.
Mailjet is een e-mailoplossing voor uw webshop. Met Mailjet kunt u het verzenden van e-mails vrijwel automatiseren op uw webshop.
Exact is het grootste boekhoudprogramma in Nederland. Er is geen kennis van boekhouden vereist om dit programma te gebruiken. Al 400.000 ondernemers gingen u voor.
Freshworks bied veel verschillende diensten aan die uiteindelijk samenkomen waarmee u vervolgens moeiteloos de klantenservice van uw webshop kunt runnen.
Stroomlijn al je communicatiekanalen in een krachtige inbox. Werk samen met je team, automatiseer conversaties en creëer geweldige klantervaringen.
Livechat is een tool waarmee zowel met de websitebezoekers als onderling met het personeel gecommuniceerd kan worden. Hiermee wordt niet enkel de interne communicatie verbeterd maar ook de communicatie met (potentiële) klanten.
TrafficToday zorgt ervoor dat u als webshop ondernemer zich geen zorgen meer hoeft te maken om SEO optimalisatie en bezoekers op uw webshop.
Via Daisycon kunt u andere mensen uw producten laten adverteren tegen een kleine commissie.
Endorsal is hét platform voor reviews voor uw webshop(s). Het werkt met een geautomatiseerd systeem waardoor het zeer klantvriendelijk is.
WebWinkelKeur is een keurmerk voor online webshops. Met dit keurmerk kan de ondernemer het vertrouwen van de klant winnen.
DHL is internationaal marktleider in logistieke dienstverlening met geïntegreerde diensten en maatoplossingen voor o.a. internationale pakketverzendingen en palletvervoer.
Simpel gezegd is MailChimp een handig en professioneel web-programma waarmee je heel eenvoudig nieuwsbrieven kunt maken en versturen.
Met MyParcel maak je eenvoudig en snel verzendlabels aan. Zo zijn al jouw pakketten, brievenbuspakjes, post en pallets in een handomdraai klaar om te versturen. Ook kan je bij MyParcel verzenddozen/zakken inkopen.
Woosa realiseert een naadloze integratie tussen jouw WooCommerce webshop en de leverancier met de beste plugins. Dankzij ons unieke licentiemodel zijn wij in staat om onbeperkt te ondersteunen en updates te leveren. Hierdoor stellen wij je in staat je te richten op wat er echt toe doet: omzet realiseren!
Krijg inzicht in de producten die op bol.com voor duizenden euro’s worden verkocht. Ontdek binnen recordtijd de beste producten die jij kunt verkopen en twijfel nooit meer over de potentie van een product.
Sendcloud is dé oplossing voor webshops als het gaan om verzenden, tracken en retouren. Het alles in een platform is binnen enkele minuten te integreren op uw webshop.
Channable is dé must-have voor elke ondernemer met een webshop. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk -op basis van uw productvoorraad- adverteren op websites met onder andere Google ads en Microsoft ads.
Menu