Online betalen voor webshops

Heeft u een webshop of wilt u een webshop beginnen? En bent u op zoek naar een Payment Service Provider (PSP) of verschillende betaalmethodes? Gelukkig zijn daar verscheidene oplossingen voor. Wij hebben voor u de beste en voordeligste Payment Service Providers en betaalmethodes gevonden. Vergelijk gemakkelijk bedrijven voor online betalingen en betaalmethodes.

Onze selectie Payment service providers bestaat uit internationale maar ook Nederlandse PSP’s. U kunt bij ons informatie vinden over de payment service providers als ook de verschillende tarieven vergelijken.

Eén van de grootste Payment service providers uit Nederland is Mollie. Deze Payment service provider is ideaal voor een beginnende webshop maar is ook uitermate geschikt voor grotere webshops. Mollie is een Nederlandse PSP met zeer voordelige tarieven. Ook heeft u een grote keuze uit aangeboden betaalmethodes. Mollie maakt gebruik van een eigen gebruiksvriendelijk dashboard waarop alle belangrijke zaken meteen te zien zijn.

Wanneer u een payment service provider gevonden heeft, kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes (zoals bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Bancontact). Een betaalmethode is een methode voor uw klanten om te betalen op uw webshop. Zodra klanten willen gaan afrekenen kunnen ze een keuze maken uit de verschillende betaalmethodes die u heeft ingesteld via uw payment service provider. Hierbij is het belangrijk dat u de bekendste betaalmethodes kunt aanbieden. Hierdoor komen klanten tijdens het betaalproces in een vertrouwde omgeving terecht.

Payment Service Providers

Wilt u een webshop beginnen en online betaalmethodes aanbieden? U kunt betaalmethodes via uw bank of een Payment Service Provider integreren in uw webshop. Een Payment Service Provider is een bedrijf die online betalingen verwerkt voor webwinkels. Vergelijk de Payment Service Providers en tarieven.

Betaalmethodes

U kunt een groot aantal betaalmethodes zoals iDeal, creditcards en achteraf betalen accepteren. Vergelijk de betaalmethodes en tarieven. Wij hebben een uitgebreid overzicht waarin u gemakkelijk de verschillende tarieven van Payment Service Providers kunt vergelijken.

Accepteer betalingen via uw webshop!

Menu