WORDPRESS ROLLUIKEN PLUGIN

Stappen

Bezoekers kunnen hun eigen rolluik samenstellen in 2 stappen.

Stap 1

stap 1 is een korte formulier om de klant een globale idee te geven hoe duur zijn/haar rolluik zal kosten. In deze stap Kunnen ze de basis gegevens selecteren voor hun rolluik en krijgen ze de optie om deze verder te samenstellen of hiervoor een “offerte of inmaakafspraak” te kunnen aanvragen.

Stap 2

In stap 2 worden de selecties die in stap 1 zijn gemaakt worden opnieuw geselecteerd. Daarna kan de bezoeker verder gaan met het samenstellen van zijn/haar rolluik en deze uiteindelijk toevoegen aan de winkelwagen.

Formulier

Door middel van een uitgebreide shortcode kunt u de volgorde van het formulier binnen beide stappen naar uw eigen willen en kunnen aanpassen. Per onderdeel kunt u ook bepaalde gegevens zelf aanpassen. Hiervoor natuurlijk is een handleiding aanwezig zodat u de gebruiker weet hoe u hier mee om kan gaan.

Import Producten prijzen

Om de prijzen van de producten te bepalen moeten deze eerste geïmporteerd worden. Hier voor hebben we een tool gemaakt zodat u een csv bestand kan uploaden. De 2 bijhorende producten kan selecteren en worden de prijzen daarbij geïmporteerd. Ook hierbij is een handleiding aanwezig zodat u weet hoe het bestand moet aanleveren.

Heeft u interesse in de plugin, neem dan contact met ons op. Wilt u maatwerk? De plugin kan volledig aangepast worden naar uw wensen.

Zelf je Rolluik samenstellen

Rio Rolluiken

Voor Rio Rolluiken hebben wij een plugin ontwikkeld waarbij de klant  zelf de mogelijkheid heeft om een rolluik samen te stellen geheel naar eigen wens.

DEMO

Wilt u de Plugin proberen? Probeer de demo.

OFFERTE

Wilt u meer informatie over deze Plugin?
Neem contact op of vraag een offerte aan.

Heeft u interesse in deze plugin?

Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.