Caching plugin

HEEFT U EEN TRAGE WEBSITE?

Eén van de belangrijkste aspecten van een website is de snelheid. Een trage website is erg vervelend voor de bezoeker en kan er zelfs voor zorgen dat mensen de website verlaten. Als u beschikt over een snelle website heeft u niet alleen tevreden gebruikers, maar het zal ook de conversies van webwinkels bevorderen én zal de vindbaarheid in Google een stuk verbeteren.

Clickbizz Internet Solutions heeft daarom besloten om alle klanten een caching plugin aan te bieden voor een website. Wij bieden deze plugin tijdelijk aan voor €49 (normale prijs €99).

Het integreren van een caching plugin heeft vele voordelen:

CACHING PER PAGINA

Door middel van caching per pagina worden pagina’s opgeslagen in de browser van de bezoeker, waardoor het tweede bezoek een stuk sneller zal gaan omdat de data van de website al is opgeslagen.

 

 

 

AFBEELDINGEN WORDEN PAS GELADEN WANNEER NODIG

Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat een afbeelding op de website plaatsen een negatief gevolg heeft voor de laadtijd. Tevens wordt er meestal ook niet naar de afbeeldingsgrootte gekeken, waardoor er veel te grote afbeeldingen worden geüpload. Onze caching plugin heeft hier een oplossing voor: het laadt afbeeldingen pas wanneer ze daadwerkelijk in beeld verschijnen. Zo worden bij grote pagina’s de afbeeldingen die onderaan staan pas geladen als er wordt gescrolld op de website.

VINDBAARHEID ZOEKMACHINES

Onze caching plugin stimuleert tevens het bezoeken van de bekeken website en heeft daardoor een positieve invloed op de vindbaarheid. Zoals al eerder vermeld worden snelle websites hoger in Google geplaatst.

AUTOMATISCH VERKLEINEN VAN WEBBESTANDEN

Het is logisch dat hoe kleiner de bestanden op de website des te sneller de laadtijd wordt. Onze caching plugin zorgt ervoor dat alle bestanden van uw website (Javascript, HTML en CSS) worden gecomprimeerd.

Al deze voordelen zorgen ervoor dat (afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de bestanden) uw website minimaal 2 keer en maximaal 30 keer sneller wordt. Heeft u interesse in de caching plugin? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0135335347 of via onze e-mail.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Menu