Marketing

Het is belangrijk om veel bezoekers te genereren voor uw website. Deze kunnen zich namelijk vertalen naar klanten waarmee u vervolgens contact kunt behouden via onze mailing tools om ervoor te zorgen dat deze klanten terugkerende klanten worden.

Met de marketing tools die wij aanbieden kunt u zoveel mogelijk bezoekers vertalen naar klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld erachter komen hoe bezoekers op uw webshop zijn gekomen en waar elke bezoeker geïnteresseerd in is. Hierop kunt u dan inspelen door bijvoorbeeld per bezoeker een gepersonaliseerde mail te sturen die inspeelt op de interesses van de bezoeker. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk bezoekers naar klanten vertalen waardoor u een hogere omzet genereert.

Close is een platform voor verkoopproductiviteit dat is ontworpen om jou te helpen meer deals te sluiten.
Meer info
Five9 zet de kracht van praktische AI in bij contactcenters om slimme, gepersonaliseerde, omnichannel CX te creëren via telefoon, internet, chat, e-mail, mobiel en sociale media.
Meer info
Sprout Social biedt krachtige oplossingen voor sociale klantenservice
Meer info
Via dit krachtige analyseplatform kunnen bedrijven analyseren hoe en waarom hun gebruikers communiceren, converteren en behouden blijven op verschillende apparaten.
Meer info
Geautomatiseerde marketingtechnologie die de mogelijkheid biedt om waarde te halen uit vertrekkende bezoekers
Meer info
Qualtrics Research Core is het best beoordeelde online enquêteplatform om data te verzamelen, te analyseren en actie te kunnen ondernemen.
Meer info
Voltooi je campagnes met al je promotiestukken, van e-mails tot pagina's en pop-upformulieren, die je naadloos rechtstreeks kunt creëren en verbinden binnen Ontraport
Meer info
Verbeter de verantwoordelijkheid en productiviteit van je team met flexibele CRM die precies aansluit op je verkoopproces. Volg taken, leads en kansen in realtime.
Meer info
Act! maakt het gemakkelijk voor bedrijven om te groeien, met bewezen CRM en krachtige marketing automation voor de ultieme toolset.
Meer info
Ontdek je best verkopende Amazon producten met de geavanceerde productintelligentie-functie van SellerApp.
Meer info
Met Drip betekent je e-mailmarketing meer, omdat je altijd op het juiste moment en op het juiste moment in elk klantentraject echt zinvolle berichten verstuurt. Probeer het 14 dagen gratis.
Meer info
SALESmanago is een marketing automation-platform aangestuurd door cloud-AI en machine learning dat door meer dan 15.000 bedrijven in 40 landen wordt gebruikt.
Meer info
Dotdigital (voorheen dotmailer) is internationaal toonaangevend in technologie voor klantenbinding, en Engagement Cloud is het platform: de favoriet van groeiende bedrijven en ambitieuze merken.
Meer info
De software van Weave stroomlijnt kantoorwerk in één hub. Het stelt bedrijven in staat alles intuïtief te beheren, van klantinformatie tot online bedrijfsrecensies
Meer info
Vcita is alles wat je nodig hebt om aantrekkelijke marketingcampagnes te creeëren
Meer info
FireDrum heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in de sector; het biedt betaalbare maar toch krachtige oplossingen voor e-mailmarketing voor bedrijven en organisaties van elke omvang, van doe-het-zelf tot whitelabel of volledig beheerde services.
Meer info
Campaigner is een krachtige oplossing voor e-mailmarketing automation waarmee middelgrote bedrijven en ondernemingen hogere ROI kunnen genereren, meer leads kunnen converteren en meer verkopen kunnen genereren.
Meer info
Verhoog je openingspercentages met maximaal 50% met behulp van de bedrijfseigen AI-technologieën OpenGen en Robly.
Meer info
Campaign Monitor is een gebruiksvriendelijke e-mailmarketingtool waarmee ondernemers bij groeiende bedrijven mooie, relevante nieuwsbrieven kunnen verzenden.
Meer info
Kom weer in contact met websitebezoekers via gerichte pushmeldingen voor mobiel en desktop.
Meer info
Custobar is een gecombineerde software voor klantgegevens- en marketingautomatisering.
Meer info
Salesflare is een intelligente CRM en platform voor het genereren van leads, gebruikt door duizenden kleine en middelgrote B2B-bedrijven die meer verkopen met minder werk.
Meer info
Registreer leads rechtstreeks vanaf je website met behulp van de inline formulieren. Kies uit vooraf geconfigureerde formulierstijlen en pas deze aan of creëer zelf een aangepaste stijl.
Meer info
Leadoo is gebouwd voor één doel: resultaten. Het heeft alles wat je nodig hebt om je marketingprestaties naar een hoger niveau te brengen en de verkoopdoelstellingen te overtreffen.
Meer info
ZoomInfo aangedreven door DiscoverOrg combineert de meest uitgebreide zakelijke database met toonaangevende technologie
Meer info
Klanten gebruiken Drift om potentiële klanten een moderne koopervaring te bieden, meer gekwalificeerde leads te genereren en de verkoopcyclus aanzienlijk te versnellen.
Meer info
Unbounce helpt je meer bezoekers om te zetten in leads, verkopen en klanten. Met de bouwer op basis van slepen-en-neerzetten kun je je eigen bestemmingspagina's maken en publiceren zonder dat je een ontwikkelaar nodig hebt om ze te coderen.
Meer info
Lusha helpt zakelijke professionals een snelle en daadwerkelijke verbinding te maken met hun leads, contacten en kandidaten. B2B-betrokkenheid is gebaseerd op vertrouwen
Meer info
Wil je een verbindingsverzoek verzenden op LinkedIn, een bedankbericht versturen nadat het verzoek is geaccepteerd, vervolgens een verkoopbericht verzenden en doorgaan met vervolgacties? Dan is Octopus CRM de juiste tool voor jou.
Meer info
Zoek en converteer meer leads naar omzet met WordStream Advisor, de alles-in-één, netwerkoverschrijdende software.
Meer info
Maximaliseer het rendement op je prospectie- en vraaggenererende inspanningen. Bestemmingspagina's, formulieren, website pop-ups, e-mailzoeker, telefonische prospectie, marketing automation, segmentleads en gepersonaliseerd genereren van leads.
Meer info
De uitgebreide oplossing voor leadbeheer van Pardot biedt de tools die je verkoopteam nodig heeft om prospects op efficiënte wijze te genereren en te beheren.
Meer info
Marketo is een toonaangevend platform voor marketing automation met een scala aan capaciteiten voor kleine en middelgrote bedrijven en grote ondernemingen in verschillende sectoren.
Meer info
Kartra, het alles-in-één platform om je bedrijf te leiden. Het beheert en volgt je partnerverkopen, zodat je snel en efficiënt een leger van verkopers kunt opbouwen, zonder stress of gecijfer.
Meer info
Met Instapage kun je eenvoudig bestemmingspagina’s maken die perfect zijn afgestemd op je bezoekers.
Meer info
Woopra biedt een manier om het gedrag van uw klant op meerdere apparaten en contactpunten beter te begrijpen. Waaronder e-mail, livechat en helpdesk.
Meer info
Metrilo is een groeimarketingplatform voor moderne consumentenmerken. De analyses meten je bedrijfsprestaties en geven je inzichten voor strategische beslissingen.
Meer info
Thryv integreert essentiële zakelijke functionaliteiten zoals offertes en facturering, afsprakenplanning, betalingsverwerking, sms- en e-mailcampagnes, het beheren van klantenlijsten, sociale media en meer.
Meer info
Verstuur geen massale, gestandaardiseerde berichten. Maar verstuur persoonlijke e-mails op het juiste moment met visuele en eenvoudige marketing automation.
Meer info
Act-On maakt het voor middelgrote bedrijven eenvoudig om de kracht van e-mailmarketing te benutten, van eenvoudige e-mailcampagnes tot zeer complexe geautomatiseerde ontwikkelingsprogramma's.
Meer info
Benchmark wil de praktische marketeer strategieën en toegewijde ondersteuning bieden om voortdurende klantenbinding te creëren met tools voor e-mailmarketing en automatisering.
Meer info
Verander je passieve klanten in loyale klanten met e-mailnieuwsbrieven die geschikt zijn voor mobiele apparaten, boeiende geautomatiseerde e-mailcampagnes, segmentatie en beheer van abonnees, aanmeldingsformulieren voor inschrijvers en nog veel meer.
Meer info
BigCommerce combineert bedrijfsbrede functionaliteit, een open architectuur en app-systeem met toonaangevende prestaties.
Meer info
Beheer je contacten, leads, notities, agenda, takenlijsten en meer, allemaal vanuit één eenvoudige web-app.
Meer info
Bitrix24 is de toonaangevende gratis online CRM-software die door meer dan 3,5 miljoen bedrijven wereldwijd wordt gebruikt.
Meer info
SharpSpring is een uitgebreid platform voor marketing automation met robuuste functies, functionaliteit en prestatie.
Meer info
Insightly is krachtige, gebruiksvriendelijke CRM-software met native integraties met Gmail, Office 365, MailChimp en andere populaire toepassingen.
Meer info
Het online CRM-systeem van Apptivo is een krachtig hulpmiddel om je verkoop, marketing en nog veel meer te beheren.
Meer info
Populairste CRM-software - voor altijd 100% gratis. Marketing 360 CRM geeft je de mogelijkheid om al je leads en klanten op één plek te beheren.
Meer info
Ontvang realtime klantinformatie en -activiteit op één plek, plus inzichten met dashboards en rapporten.
Meer info
Als marktleider in Experience Analytics slagen we erin om complexe uitdagingen op het gebied van digitale ervaringen op te lossen. We combineren de kracht van rijke data, machine en cruciale menselijke intelligentie om u betere resultaten te bieden.
Meer info
Van beginnende startups tot Fortune 500-bedrijven – duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Moosend om hun e-mailabonnees aan te spreken en hun bedrijf te laten groeien.
Meer info
Maropost Marketing Cloud is een online oplossing voor klantenbinding en verkoopstimulering die verschillende sectoren ondersteunt, waaronder marketing, e-commerce en detailhandel, uitgeverijen en technologie.
Meer info
Integreer SendX gemakkelijk met uw WordPress-based webshop en optimaliseer uw conversie meteen.
Meer info
Met Outfunnel verhogen marketing en verkoop de omzet
Meer info
User.com is een alles-in-één platform voor marketing automation gericht op het stimuleren van betrokkenheid en het verbeteren van conversie door een enkele gegevensbron voor je klanten te gebruiken.
Meer info
Koppel Omnisend gemakkelijk met uw WordPress webshop en heb nooit meer problemen met online mailing.
Meer info
Sendinblue is de grootste concurrent van de andere mailing provider Mailchimp. Voor een kleine 19 euro kunt u per maand al 40.000 mails sturen.
Meer info
HubSpot is een grote speler in de marketingwereld. Als inbound-marketing- en verkoopplatform helpt Hubspot bedrijven om bezoekers aan te trekken, leads te converteren en klanten te overtuigen.
Meer info
Hotjar is een gedragsanalysebedrijf dat het gebruik van websites analyseert en feedback geeft via tools zoals heatmaps, sessie-opnames en enquêtes.
Meer info
Freshworks bied veel verschillende diensten aan die uiteindelijk samenkomen waarmee u vervolgens moeiteloos de klantenservice van uw webshop kunt runnen.
Meer info
Menu