Meer dan 20 jaar ervaring bij Clickbizz

Bij Clickbizz ben je verzekerd van de beste resultaten. Wij hebben een team webdesigners en programmeurs met veel ervaring en ontwerpen sinds 2000 professionele websites, webshops en database gestuurde webapplicaties. We ontwikkelen uitsluitend betaalbare en professionele websites die geheel naar jouw wensen op maat gemaakt kunnen worden. De aantrekkelijke tarieven maken een eenvoudige website, uitgebreide webwinkel of webapplicatie mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief.

Het totaalplaatje voor jouw bedrijf

Mijn naam is Manolito van de Wouw, de eigenaar van Clickbizz. In 2000 ben  ik zoals veel andere ondernemers begonnen op mijn zolderkamer. Van hieruit ontstond het bedrijf waar ik nu al meer dan 20 jaar samen met onze medewerkers werk om bedrijven te helpen een goed functionerende website op te zetten en verder te ontwikkelen. Clickbizz doet daarom meer dan alleen het ontwikkelen, maar levert een totaalplaatje waarmee jouw bedrijf geholpen is en de klanten aan het bedrijf gebonden worden.

Een website die naar behoren werkt

Ook de wensen van de bezoekers moet hierbij centraal staan. Jij kent jouw bezoekers het beste, waardoor er altijd goed naar jou geluisterd wordt. Daarmee gaan wij verder dan alleen het ontwerpen van een eenvoudige website. Wij optimaliseren de website door onder andere het optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines, de laadtijd en conversie. Wij ontwerpen eenvoudige websites, professionele webshops en webapplicaties. Tevens hebben wij onze eigen servers waarop uw website geinstalleerd kan worden. U ervaart bij Clickbizz ouderwetse service en wordt altijd ondersteund door deskundige webdesigners en programmeurs.

Een goede samenwerking is het halve werk

Als je meer wilt weten over onze diensten, neem dan snel contact met ons op. We kunnen samen met jou bekijken hoe we jouw nieuwe website, webshop of database gestuurde webapplicatie kunnen ontwerpen. Door een goede samenwerking en communicatie kunnen we ervoor zorgen dat jouw website doet waarvoor deze gemaakt is. Wacht daarom niet te lang en maak een afspraak, zodat we gelijk aan de slag kunnen gaan met je website.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.