PROFESSIONEEL EN BETAALBAAR

Clickbizz Internet Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webwinkels. Daarbij maken wij gebruik van moderne technieken en houden wij rekening met uw wensen en de wensen van de bezoekers van uw website.

Clickbizz is opgericht in 2000 en beschikt over een team professionele ontwerpers en programmeurs zodat wij snel en voordelig uw website kunnen ontwikkelen. Wij ontwikkelen betaalbare en professionele websites voor aantrekkelijke tarieven. U kunt een WordPress website gemakkelijk aanpassen met het Content Management Systeem.

Mijn naam is Manolito van de Wouw en ik ben de eigenaar van Clickbizz. Ik ben in 2000 begonnen op mijn zolderkamer, zoals veel ondernemers. Mijn achtergrond is Bank-en Verzekeringen en ik merkte al snel dat ik net als bijna mijn hele familie ondernemer ben. Ik werkte bij Rabobank als adviseur en ben daarna bij Ericsson part-time gaan werken waardoor ik part-time voor mezelf kon beginnen. Mijn hobby was websites ontwerpen en ik kreeg al snel veel opdrachten. Na ongeveer een jaar heb ik de eerste medewerker aangenomen en vanwege de vraag naar websites heb ik Clickbizz uitgebouwd tot een bedrijf met ongeveer 10 medewerkers en 400 vaste klanten waarvoor wij websites hosten, onderhouden en ontwerpen. Wij zijn voornamelijk in WordPress en Woocommerce gespecialiseerd en bieden een compleet aanbod diensten voor ondernemers zoals het ontwerpen van op maat gemaakte websites, webwinkels en web applicaties, logo’s en huisstijlen.

Webwinkels

Door middel van Woocommerce kunnen wij uw perfecte webshop bouwen, helemaal naar uw wensen. Neem eens een kijkje op deze pagina en lees meer over Woocommerce.

Webdesign

Wij beschikken over een professioneel team, bestaande uit zowel programmeurs als ontwerpers. Wij houden rekening met uw wensen met betrekking tot uw website en kunnen daardoor uw ideale website ontwikkelen vanaf €750,00 excl. BTW.

Webhosting en onderhoud van websites

Wij maken wekelijks backups van uw website voor maximale beveiliging. Wij doen ook aan webhosting. Dankzij onze snelle servers ervaren onze klanten geen enkele vorm van traagheid op hun website.

Zoekmachine optimalisatie

Om uw website te laten opvallen in Google en om ervoor te zorgen dat u makkelijker gevonden wordt, rusten wij uw website en/of webwinkel standaard uit met de Yoast SEO plugin. Deze plugin zorgt voor meer conversie en kan voor hogere verkoopcijfers zorgen. Zo zorgen wij ervoor dat uw website of webwinkel vanaf het begin af aan zoekmachine geoptimaliseerd is.

Ontwerpen van logo’s en huisstijlen

Ons professioneel team van designers is verantwoordelijk voor uw aangevraagde logo en/of huisstijl. Zij nemen uw wensen graag mee in het ontwerp.

Apps

Verder ontwikkelen wij ook apps voor Android en iOS. Zo zetten wij mobiele websites om naar apps, of we maken een compleet nieuwe app. Wij hebben veel ervaring met het programmeren van applicaties voor zowel Android als iOS.


Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan nu gratis en vrijblijvend contact op met ons en vraag een offerte aan.