Woocommerce Stockbase plugin

Voorraad- en ordersynchronisatie

Als webshop zijn er veel verschillende zaken om rekening mee te houden. Met de Stockbase WordPress plugin worden de voorraad en prijzen automatisch gesycnroniseerd met Woocommerce en orders met Stockbase.

Voorraad automatisch synchroniseren

De Stockbase Plugin is speciaal voor webshops ontworpen door Clickbizz Internet Solutions. De voorraad en prijzen van producten in Stockbase worden automatisch gesynchroniseerd met Stockbase. Ook wordt hierdoor direct de voorraad aangepast in het systeem. Zo voorkom je dat er meer verkocht wordt dan er daadwerkelijk leverbaar is. De orders die uw klanten in uw webwinkel plaatsen worden automatisch gesynchroniseerd met Stockbase.

Ontdek de plugin voor jouw bedrijf

Als je wilt weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw webshop met de Stockbase Woocommerce plugin, kun je het beste direct contact opnemen met onze experts. Aan de hand van jouw wensen kunnen de mogelijkheden op tafel komen en bekijken wij hoe we deze op jouw website kunnen plaatsen. De plugin is binnen een korte tijd geïmplementeerd en je kunt direct genieten van alle voordelen die deze met zich meebrengt. Wacht daarom niet te lang en maak vandaag nog een afspraak.

Heeft u interesse in deze plugin?

Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Menu