Consultancy

Heeft U professioneel advies nodig voor uw website, webwinkel of webapplicatie? Of heeft U een website laten ontwikkelen maar voldoet die niet aan de afgesproken eisen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij geven U deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van websites, webwinkels en webapplicaties. Hierdoor kent u vooraf alle zaken waar U rekening mee dient te houden. Hierdoor krijgt U na oplevering de kwaliteit krijgt die U met de ontwikkelaar afgesproken heeft.

AUTOMATISERINGSOPDRACHTEN LOPEN NIET ALTIJD ZOALS AFGESPROKEN

Vaak worden er vooraf geen duidelijke afspraken gemaakt of wordt u als opdrachtgever niet volledig begrepen. Hierdoor kunt u achteraf onaangenaam verrast worden met extra kosten of een website die niet aan uw wensen voldoet. Het vooraf opstellen van duidelijke afspraken voorkomen dit soort onaangename situaties. Wij kunnen voor u een functioneel ontwerp opstellen waarin precies beschreven is wat u nodig heeft. Maar ook op welke manier uw website, webwinkel of webapplicatie ontwikkeld moet worden. Op deze manier weten potentiële ontwikkelaars precies wat u nodig heeft en aan welke eisen het project moet voldoen. Deze ontwerpen worden in duidelijke taal omschreven. Hierbij wordt vakjargon zoveel mogelijk vermeden zodat voor beide partijen duidelijk is wat er ontwikkeld moet worden. In het voorstel adviseren wij tevens over de te gebruiken technieken en word gedetailleerd beschreven wat er opgeleverd dient te worden, op welke manier het project opgeleverd dient te worden en alle technische specificaties waar het project aan moet voldoen. Wanneer nodig schakelen wij een van onze meest ervaren programmeurs in voor advies. Op deze manier weet u dat de opdracht duidelijk is omschreven en bespaart het u zowel veel tijd als veel geld.

CONSULTANCY

Wij zijn van mening dat professioneel advies niet duur hoeft te zijn. Ons tarief per uur is € 80,- excl. BTW. Dat is zeer voordelig in verhouding tot de meeste ‘consultants’ met vaak minder ervaring. Wij willen het MKB een betaalbaar advies kunnen geven en zijn van mening dat dit een betaalbaar tarief is voor een professioneel advies.

WAT VOOR ADVIES BIEDEN WIJ?

In de afgelopen 22 jaar hebben wij honderden websites ontwikkeld. Wij richten ons vooral op middelgrote en kleine bedrijven die vaak over een kleiner budget voor internet diensten beschikken. Een kleiner budget wil echter niet zeggen dat het bedrijf geen succesvolle website, webwinkel of webapplicatie kan laten ontwikkelen tegen een betaalbaar tarief. Wanneer u weinig verstand heeft van internet diensten is een kleine uitgave voor advies het geld waard, aangezien u hiermee uiteindelijk geld bespaart. Wij adviseren op gebied van websites, webwinkels, webapplicaties en internetstrategie. Bent u van plan een uitgebreide website met uitgebreide functionaliteit te laten ontwikkelen? Vraag ons om advies en wij leggen u alle mogelijkheden uit, op welke manier u de website kunt laten ontwikkelen en op hoeveel kosten u ongeveer moet rekenen. Wilt u een webwinkel met een database koppeling en automatische synchronisatie van uw voorraad? Een webapplicatie die aan uw database gekoppeld is waar mee u kunt in loggen? Wilt u een internetstrategie bedenken waarmee u op internet uw omzet vergroot? Vraag het ons. Wij adviseren u en wanneer nodig gaan wij met u mee naar uw ontwikkelaar en wordt het advies daar nog een keer uitgelegd. Wij geven advies op het gebied van:

  • In PHP en MySQL geprogrammeerde websites, webwinkels en databaseapplicaties (De meest populaire programmeertaal voor websites)
  • Webwinkels (Wij zijn gespecialiseerd in WooCommerce)
  • WordPress websites
  • Webhosting en webserver

ONAFHANKELIJK

U vraagt zich misschien af waarom u een adviseur nodig heeft als u een webdesigner heeft die u graag vertelt hoe u uw website moet laten ontwikkelen. Hij vraagt misschien niets voor het advies. Dit advies kan een heel deskundig advies zijn, wat precies voldoet aan al uw eisen. Maar het kan ook een advies zijn dat de webdesigner goed uit komt omdat hij in een bepaalde techniek gespecialiseerd is of een advies waarin de webdesigner de essentie mist. Hierdoor kan een website worden opgeleverd waar u niet tevreden mee bent, of die niet voldoen aan de eisen die u vooraf aan de website hebt gesteld. Wij geven u onafhankelijk advies. Dit kan u uiteindelijk veel geld besparen en voorkomt extra kosten en/of vertraging van uw project.

LOCATIE

INTERESSE

Wij bieden onze diensten aan binnen een straal van 100 km. van Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Wilt u graag ons advies maar bent u niet gevestigd in de regio? Dan kunt u langskomen bij ons kantoor, hierbij bespaart u dan de reiskosten en reisuren.

Heeft u interesse in ons advies? Een eerste afspraak van 60 minuten op ons kantoor is gratis. Er zal dan een inschatting worden gemaakt van het aantal uur dat nodig is om u te adviseren en zal er een offerte worden opgestuurd. Het is ook mogelijk, indien gewenst, dat er iemand van ons bij u langskomt. De reiskosten en reisuren worden echter wel in rekening gebracht. Bent u geïnteresseerd in een professioneel advies tegen een betaalbaar tarief? Neem dan contact met ons op via het telefoon nummer 013-5335347 of 06-18511077. U kunt vragen naar Manolito van de Wouw of stuur een e-mail naar info@clickbizz.nl.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Verkeersschool Meerzicht en Van Maanen

Websites