Rentsoft WordPress plugin

Plugin koppeling Rentsoft

Clickbizz Internet Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van plugins, waaronder de Rentsoft WordPress plugin waarmee uw klanten voeruigen kunnen reserveren en reserveringen automatisch worden gekoppeld aan Rentsoft. Doordat deze plugin eenvoudig te installeren en aan jouw website te koppelen is, kan het snel geïmplementeerd worden. Zo kun je precies zien wat de beschikbaarheid van jouw wagenpark is en worden de reserveringen direct naar jou doorgezet. Het resultaat: een volledig overzicht van de verhuurde wagens en welke nog beschikbaar zijn.

ALTIJD OVERZICHT IN HET VERHUUR

Wij van Clickbizz Internet Solutions hebben een plugin ontwikkeld. Deze is speciaal ontwikkeld voor autoverhuurbedrijven waarbij het mogelijk gemaakt wordt om op een overzichtelijke manier inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van alle wagens. Elke reservering die via de website gemaakt wordt, wordt direct naar jou doorgestuurd. Daarnaast is het voor de bezoekers zelf ook mogelijk om aan de hand van de digitale agenda een ophaal- en inleverdatum te selecteren, waarbij er direct bekeken kan worden welke wagens er nog beschikbaar zijn. Zo heeft de klant altijd een keuze en kan de favoriete wagen gehuurd worden.

Neem direct contact met ons op

Wanneer je zelf geïnteresseerd bent in deze plugin, kunnen we je hier alles over vertellen in een vrijblijvend gesprek. Hier kun je gelijk jouw wensen bespreken, waardoor we de gehele plugin op een goede manier kunnen integreren in jouw website en het vanaf het eerste moment soepel gaat verlopen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van de mogelijkheden en voordelen, waarbij je de klanten op de juiste manier kunt helpen.

Heeft u interesse in deze plugin?

Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem telefonisch contact met ons op 013-5335347
of email naar info@clickbizz.nl

Bij Clickbizz Internet Solutions staan jij en jouw website centraal.

Menu