Webshop Plugins

U heeft een eigen webshop of u wilt een webshop beginnen. Dan heeft u plugins nodig om uw webshop uit te breiden met extra functionaliteit zoals filters, klantondersteuning, verzendmethodes, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Wij hebben een groot aanbod aan webshop plugins op een rijtje gezet. Op die manier kunt u gemakkelijk plugins vergelijken. Momenteel hebben wij voornamelijk WordPress plugins voor Woocommerce webshops maar wij zijn bezig met het uitbreiden voor Magento en Shopify. Selecteer een categorie om de plugins te filteren. Daarnaast hebben wij een selectie gemaakt van de 10 beste Woocommerce plugins.

Clickbizz heeft veel ervaring met Woocommerce. Wilt u een onafhankelijk advies van een van onze consultants? Neem dan contact met ons op.

Categorieën

Met LearnPress kunt u een cursuscurriculum maken met lessen en quizzen die worden beheerd met een gebruiksvriendelijke interface voor gebruikers. Met deze WordPress LMS-plug-in heb je nu de kans om snel en gemakkelijk websites voor onderwijs, online scholen en online cursussen te maken zonder dat kennis van codering vereist is.
Met Brizy heeft u geen onsamenhangende blokken meer, creëer alles visueel. Rangschik en verplaats alles wat u op het scherm ziet met een simpele beweging van uw cursor door middel van het drag en drop systeem.
De WordPress-toolkit van Themify bevat alle Themify-thema's en plug-ins, zodat u elke denkbare WordPress-site kunt bouwen.
Met SeedProd maak je eenvoudig pagina's als verkooppagina's, binnenkort beschikbaar pagina's, aanmeldpagina's, pagina's in onderhoudsmodus en webinarpagina's. SeedProd beschikt over meer dan 100 templates.
Thrive Architect beschikt over 291 prachtig ontworpen en 100% conversiegerichte landingspagina-sjablonen die worden meegeleverd met Thrive Architect en Thrive Suite. Het is de snelste manier om professioneel ogende verkooppagina's, aanmeldingspagina's en webinarpagina's te maken die direct kunnen worden gepubliceerd en toch volledig aanpasbaar zijn.
Met DragDropr zijn geen voorkennis of codeervaardigheden vereist. U kunt hele pagina's samenstellen of bestaande inhoud snel wijzigen met een simpele drag & drop-actie. Log gewoon in op uw account en bewerk alles wat u maar wilt.
In WP Project manager kunt u gebruik maken van to-do-lists, milestones en het sturen van berichten en notificaties. Op deze manier is alles op een plek voor uw team verzameld en kan u en uw team zowel fysiek op kantoor als online vanuit huis overzichtelijk werken aan verschillende projecten.
PushEngage is software voor pushmeldingen op het web. PushEngage maakt gebruik van verschillende functies waarmee ze behoren tot de meest gebruiksvriendelijke pushmeldingsservice voor het web.
DW Question Answer is een WordPress-plug-in waarmee u een vraag- en antwoordsysteem op uw WordPress-sites kunt bouwen. De plug-in is eenvoudig te installeren en in te stellen.
Maak quizzen en enquêtes met behulp van onze gebruiksvriendelijke interface van Quiz and survey master.
Met Opinion Stage gebruik je quizzen en peilingen om de betrokkenheid van inhoud, het delen op sociale media en de tijd dat de bezoeker op de website blijft te verbeteren. Verander elke gebruiker in een actieve deelnemer.
SiteOrigin Page Builder werkt met een eenvoudig drag en drop systeem, werkt met uw eigen website thema en u kunt al uw favoriete widgets gemakkelijk toevoegen aan uw website-pagina's.
De WP Page Builder is te gebruiken voor ervaren website-bouwers, maar ook eenvoudig te gebruiken als u nog helemaal geen ervaring hebt met het bouwen van websites. WP Page Builder is een gratis en volledig op front-end gebaseerde tool met veel ontwerpopties.
SEMRush helpt u met SEO, content marketing, marktonderzoek, adverteren en social media en dat allemaal vanuit één platform.
Supsystic maakt gebruik van front-end registratie en login, aangepaste gebruikersrollen, vrienden, sociale activiteiten, beperkte inhoud en andere functies. Deze functies zullen u helpen om geweldige gebruikersgemeenschappen en netwerken op te bouwen.
MemberPress helpt u vol vertrouwen lidmaatschapsabonnementen aan te maken, te beheren en bij te houden en digitale downloadproducten te verkopen. Naast deze functies kunt u met MemberPress uw leden beheren door hun toegang tot berichten, pagina's, video's, categorieën, tags, feeds, communities, digitale bestanden en meer te verlenen of in te trekken op basis van het lidmaatschap waartoe ze behoren.
Open en ontwerp eenvoudig elk van uw site-onderdelen - koptekst, voettekst, productpagina en meer - rechtstreeks vanuit de Editor. Krijg controle en verbeter uw resultaten met de visuele Theme Builder.
De intuïtieve WordPress-websitebouwer van Beaver Builder werkt in realtime aan de voorkant van uw pagina. Zolang u een responsief thema gebruikt, wordt elke pagina die met Beaver Builder is gemaakt volledig automatisch aangepast.
Met Visual Composer kunt u een professionele site bouwen die is afgestemd op uw zakelijke behoeften met behulp van een volledige WordPress-paginabuilder, sjablonen, blokken, elementen en extensies. Geen codeervaardigheden vereist.
GeneratePress is een laagdrempelige WordPress plug-in waarmee u uw website kunt optimaliseren en pagina's kunt bouwen. Daarnaast helpt deze plug-in u bij het verhogen van de veiligheid en snelheid van uw website.
Divi is een volledig nieuw platform voor het bouwen van websites dat de standaard WordPress-berichteditor vervangt door een visuele editor. Zowel ontwerpprofessionals als nieuwkomers kunnen er gebruik van maken, waardoor u ontwerpen kunt maken met gemak en efficiëntie.
Bouw eenvoudige contactformulieren of complexe formulieren met meerdere pagina's met bestandsuploads, logica en berekeningen. Geef vervolgens de verzamelde gegevens weer met weergaven en grafieken.
Sucuri Security is een WordPress plug-in en biedt onbeperkte malwareverwijdering en SLA's voor premium respons. Sucuri verbetert uw paginasnelheid met een sterk geoptimaliseerde CDN.
Verhoog uw conversies en websiteverkeer van websitebezoekers en genereer meer restverkeer en inkomsten. WP Subscribe Pro ondersteunt Feedburner, MailChimp en Aweber en is een onmisbare plug-in voor elke blog.
WPML maakt het gemakkelijk om meertalige sites te bouwen en uit te voeren. Het is krachtig genoeg voor bedrijfssites, maar eenvoudig voor blogs.
Maak binnen enkele minuten verbluffende e-mails met Mailgun. Eenvoudig te gebruiken e-mailmarketingfuncties zoals segmentatie, personalisatie en a / b-testen helpen u direct in de inbox te belanden en de lezer te betrekken.
Met de Booking & Rental Plugin kun je boekingen beheren en verschillende opties toevoegen aan de boekingen.
Met de Product Designer plug-in van Lumise kunnen uw klanten zelf een ontwerp toevoegen aan uw producten.
Met WooCommerce Multi Currency wordt de prijs van producten automatisch aangepast naar de valuta van de huidige locatie van de klant.
Met de WooCommerce Lottery plug-in kunt u gemakkelijk lotingen organiseren en biedt u alle opties om de loting goed te laten verlopen.
Met de WooFood - Food Delivery Plug-in kunt u klanten eten laten bestellen via uw eigen WordPress website.
Met de Store Locator plug-in kunnen klanten op uw website op basis van hun huidige locaties zoeken naar dichtstbijzijnde winkels die op dat moment geopend zijn.
Met deze plug-in kunt u gemakkelijk e-mails vormgeven en versturen naar uw klanten.
Sta reacties van elk berichttype in WordPress (Pages, Posts of Media) direct toe en stop spammers direct om volledige controle te krijgen over je volledige website.
Revive Old Posts helpt u uw inhoud levend te houden voor het publiek dat ertoe doet. Deel naadloos de inhoud van uw WordPress-website volgens een schema en genereer meer verkeer via de beste sociale medianetwerken.
WP Activity log is een WordPress-plug-in voor activiteitenlogboeken om gebruikerswijzigingen bij te houden, probleemoplossing te vergemakkelijken en verdacht gedrag vroegtijdig te identificeren om kwaadwillende hacks te dwarsbomen.
WordFence biedt naast de standaard website beveiliging ook gelekte wachtwoorden bescherming, overzicht van live verkeer op je website en het gericht blokkeren van websiteverkeer uit specifieke landen.
iThemes security helpt u bij het beveiligen van uw website met een maximum aantal inlogpogingen en een e-mailwaarschuwingssysteem.
Met SEOPress kunt u snel functies in- / uitschakelen en uw title-tags binnen enkele seconden wijzigen. SEOPress maakt geen gebruik van voetafdrukken in de broncode, geen advertenties, geen anonieme gegevens verzonden en een white label.
All in One SEO is een uitgebreide WordPress SEO plugin en toolkit, waarmee je de SEO ranking van uw website kunt verbeteren en nieuwe groeimogelijkheden kunt ontdekken.
Met Smart Slider 3 maakt u eenvoudige afbeeldingen tot complexe diavoorstellingen op volledige pagina's, video en zelfs geanimeerde shows. Bouw slide shows die sneller laden en hoger scoren in de zoekresultaten. Geavanceerde optimalisatie van afbeeldingen, scripts en SEO.
Maak eenvoudig prachtige beeld- en videosliders met slechts een paar klikken. WordPress-schuifregelaars die werken op mobiel, tablet en desktop. Gebruik onze vooraf gebouwde sjablonen om uw WordPress-schuifregelaar aan te passen.
Social Warfare heeft makkelijk te gebruiken en implementeren deelknoppen die goed weergeven worden op elk schermformaat.
Easy Social Share-knoppen is een krachtige WordPress-plug-in voor sociale media. Met een minimale installatie kunt u indrukwekkende resultaten behalen. Het is gebouwd om uw aandeel te vergroten, uw aantal volgers te laten groeien, nieuwe abonnees te krijgen of te communiceren met uw bezoekers en klanten.
Smash balloon is een WordPress plug-in voor sociale feeds omdat u hiermee volledig aanpasbare feeds voor sociale media kunt maken die zijn afgestemd op uw website.
Social media is de levensader die het internet gloeiend houdt. Met Social Sharing van Monarch kunt u die activiteit benutten en gebruiken als een positieve kracht voor uw bedrijf. Kies uit meer dan 20 sociale deelnetwerken om op uw website weer te geven om een aangepaste verzameling deelopties voor uw bezoekers te creëren.
FacetWP logo
Met FacetWP kunt u eenvoudig dynamisch content weergeven. Een voorbeeld hiervoor is bijvoorbeeld een winkelpagina. Deze kan door middel van FacetWP dynamisch aangevult worden. Ook is het mogelijk om in FacetWP een filter aan te maken die de content dynamisch kan laten werken. Door gebruik van een speciale techniek is de plugin enorm snel en werkt het samen met bijna alle plugins en thema's.
Google Workspace is een geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken werkruimte. Zo bent u minder tijd kwijt aan het beheer van uw werk en kunt u zich volledig richten op het uitvoeren ervan.
Verbind uw bestaande WordPress-plug-ins eenvoudig en zonder code met elkaar en bespaar tijd op beheer door routinetaken te automatiseren.
Met Updraft Plus beveilig je eenvoudig je website. Updraft Plus heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u een back-up kunt maken en kunt herstellen met een enkele klik. Updraft Plus is betrouwbaar en is een complete plug-in voor back-up en herstel voor algemene doeleinden met meerdere functies en geavanceerde tools.
Nitropack logo
Nitropack heeft alles wat u nodig heeft voor een snelle website: geavanceerde coaching, volledige beeldoptimalisatie en eigen snelheidsalgoritmen.
W3 Total Cache (W3TC) verbetert de SEO en gebruikerservaring van uw site door de websiteprestaties te verbeteren en laadtijden te verkorten door gebruik te maken van functies zoals Content Delivery Network (CDN) -integratie en de nieuwste best practices.
WP-Optimize is een revolutionaire, alles-in-één plug-in voor WordPress-prestaties die uw database opschoont, uw afbeeldingen comprimeert en uw site in de cache opslaat.
SG Optimizer is een WordPress-plug-in die is ontwikkeld door SiteGround om de prestaties van WordPress-instanties die op een hostingplatform worden gehost te verbeteren door middel van meerdere optimalisatietechnieken.
De Perfmatters plug-in heeft een minimaal en eenvoudig te gebruiken dashboard met schakelaars met één klik. Perfmatters verhoogt de snelheid van uw website.
Ons publieksrapport toont u uit welk land uw bezoekers afkomstig zijn, waarin ze het meest geïnteresseerd zijn, welk apparaat ze gebruiken, hun leeftijd, geslacht en nog veel meer. U kunt deze inzichten gebruiken om uw algehele webstrategie te verbeteren.
Met deze plug-in zie je in een overzicht hoeveel winst je behaald met affiliate links en kun je meer winst halen als affiliate.
Met deze plug-in kunt u gemakkelijk e-mails vormgeven en versturen naar uw klanten.
Of u nu net bent begonnen met het genereren van inkomsten met uw project, uw bestaande inkomstenstroom laat groeien of een bedrijfsintegratie nodig heeft, u kunt met Advanced Ads gemakkelijk advertenties in uw Wordpress website integreren van elk advertentienetwerk.
WPQuads is een advertentie plug-in, waarmee je in minder tijd meer inkomsten uit advertenties kunt adverteren.
WordPress Download Manager Pro omvat alle functies die u nodig heeft bij het beheren en digitaal verkopen van documenten, zoals bulk import en wachtwoord-bescherming
GiveWP is het perfecte online fondsenwervingsplatform om uw online donaties te verhogen, donateurs te beheren en inzicht te krijgen in uw inspanningen - allemaal rechtstreeks vanuit uw WordPress-website.
Het beheren en vergroten of verkleinen van afbeeldingsbestanden kost uw opslag, verwerkingsbronnen en ontwikkelingstijd. Optimole bewaart, verwerkt en schaalt uw afbeeldingen met 80% minder formaat en ziet er net zo goed uit!
De ShortPixel-plug-in wordt rechtstreeks in uw WordPress-dashboard geïnstalleerd, waar u het beeldoptimalisatieproces eenvoudig kunt beheren.
Pretty Links transformeert die lelijke, lange affiliate-links in schone, gedenkwaardige, spreekbare, volledig deelbare links. Als link cloaker, QR-codegenerator en merklink-maker, verandert Pretty Links uw website in een krachtige URL-verkorter en geldverdienende machine.
Met Jetpack maak je realtime back?ups en wordt elke wijziging opgeslagen en blokkeer spam automatisch in reacties en formulieren.
Creëer een chatervaring die uw klanten kennen en waarderen, los problemen van klanten proactief op en anticipeer op vragen en reageer sneller
Met BuddyPress maak en beheer je profielen en voeg je profiel-informatie toe. BuddyPress is zeer handig voor online communities.
Versnel uw website tot 70% met onze intelligente beeldoptimalisatie + CDN-bediening. Combineer video's en afbeeldingen in een galerijpictogram. Creëer de ultieme galerie-ervaring door video's van YouTube, Vimeo of door uzelf gehoste video's toe te voegen aan uw fotogalerijen.
Envira Gallery is een Wordpress gallery plug-in waarmee je gemakkelijk met het drag en drop systeem foto's en video's kunt invoegen op je website
Imagely biedt de meest populaire thema's en plug-ins voor fotografen die meer dan 1.000.000 sites aansturen. Maak gebruik van onbeperkte galerijen, e-commerce, gedrukte verkoop en meer.
MetaSlider heeft een mooie, intuïtieve interface waarmee u met gemak verbluffende diavoorstellingen kunt maken. Uw diavoorstellingen worden aangepast aan de breedte van het apparaat waarop ze worden weergegeven.
RafflePress helpt je bij het ergroten van uw e-maillijst, websiteverkeer en volgers op sociale media met weggeefacties en wedstrijden
Kalenders, ticketverkoop en krachtige WordPress-tools om uw evenementen van begin tot eind te beheren.
OptinMonster genereert meer abonnees, leads en verkopen van het verkeer dat je al hebt. Begin meteen met een minimale set-up en vele targeting-mogelijkheden.
MailOptin is een mailing plug-in waarmee je websitebezoekers omzet in abonnees. Verstuur eenmalige nieuwsbrieven en maak geautomatiseerde, door gebeurtenissen getriggerde follow-up e-mails. Allemaal binnen WordPress.
Met LearnDash start je in enkele stappen met het aanbieden en verkopen van online cursussen. Maak gebruik van geplande content om uw terugbetalingspercentages te verlagen en uw inkomsten te verhogen.
Zet in een mum van tijd een online winkel op en begin snel met het verkopen van uw digitale of fysieke goederen. Maak een site met ingebouwde marketingtools om uw bedrijf te helpen gevonden te worden.
Easy digital downloads biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk bestanden te beheren en verkopen
GravityForms logo
Gravityforms is een WordPress plug-ins waarmee u eenvoudig formulieren kunt opstellen. Gravityforms bevat add-ons zoals enquêtes, quizzen en peilingen waarmee u uw WordPress-formulieren naar een hoger niveau kunt tillen
Ervaar het verschil dat een volledig aanpasbaar aanmeldings- of leadgeneratieformulier voor uw bedrijf kan maken. Breid uw mailinglijsten uit en haal nieuwe leads binnen als nooit tevoren. Volledige integratie met MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor, Salesforce, Zoho, Insightly en meer!
Met Contact Form 7 kunt u meerdere contactformulieren beheren en heeft u de mogelijkheid het formulier en de e-mailberichten flexibel met eenvoudige opmaak aan te passen.
Met de eenvoudige drag & drop WordPress-formulierbouwer van WP Forms kunt u binnen enkele minuten contactformulieren, online enquêtes, donatieformulieren, bestelformulieren en andere WordPress-formulieren maken zonder code te schrijven.
Het CRM-platform van HubSpot bevat alle tools en integraties die u nodig hebt voor marketing, verkoop, contentbeheer en klantenservice. Elk product op het platform is alleen krachtig, maar de echte magie gebeurt wanneer je ze samen gebruikt.
Simple Download Manager is een WordPress plug-in met een makkelijk te gebruiken interface, gebruikt shortcodes en trackt downloads
LifterLMS helpt leraren, coaches, IT-professionals, ondernemers en doorlopende leveranciers bij het bouwen en bezitten van aangepaste WordPress-websites.
Menu