Mailing voor uw webshop

Het contact behouden met (potentiële) klanten is van groot belang voor een goed lopende webshop. Zo kunt u ze bijvoorbeeld een mail sturen als er een nieuwe actie is, of als ze items hebben toegevoegd aan hun winkelwagen maar niet hebben afgerekend, of om te vragen voor een review van uw webshop. U wilt deze mails natuurlijk niet handmatig naar elke bezoeker sturen. Dat zou veel te veel tijd kosten.  Daarom kunt u kiezen uit een breed aanbod van mailing services die wij aanbieden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld automatiseren dat een klant automatisch een mail krijgt als ze met uw klantenservice hebben gechat om te vragen om een review.

Omdat bezoekers al veel mails krijgen van andere sites of winkels die ze bezoeken, is het belangrijk dat uw mail eruit springt. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat u mooie gepersonaliseerde e-mails stuurt naar de bezoekers op uw webshop. Dit kunt u bereiken door onder andere het gebruik van verschillende advertentie tools of verschillende design tools.

Gebruik Gmail om mailmerge-campagnes met automatische vervolgmails te verzenden.
Enalyzer werd in 2000 opgericht en levert sindsdien toonaangevende enquêtetools voor het verzamelen en rapporteren van feedback binnen bijvoorbeeld HR, Sales en Marketing.
Met Drip betekent je e-mailmarketing meer, omdat je altijd op het juiste moment en op het juiste moment in elk klantentraject echt zinvolle berichten verstuurt. Probeer het 14 dagen gratis.
Dotdigital (voorheen dotmailer) is internationaal toonaangevend in technologie voor klantenbinding, en Engagement Cloud is het platform: de favoriet van groeiende bedrijven en ambitieuze merken.
FireDrum heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in de sector; het biedt betaalbare maar toch krachtige oplossingen voor e-mailmarketing voor bedrijven en organisaties van elke omvang, van doe-het-zelf tot whitelabel of volledig beheerde services.
Behoud het overzicht door al uw e-mail accounts vanuit een vaste plek te beheren
Genereer en verstuur automatisch gepersonaliseerde e-mails naar uw klanten. Bekijk de statistieken en behoud contact met uw klanten
Campaigner is een krachtige oplossing voor e-mailmarketing automation waarmee middelgrote bedrijven en ondernemingen hogere ROI kunnen genereren, meer leads kunnen converteren en meer verkopen kunnen genereren.
ZeroBounce is een geweldige manier om je reputatie voor e-mailmarketing als afzender te beschermen. Het detecteert en verwijdert bekende aanstootgevende e-mails en spamberichten, tijdelijke adressen, ongeldige, kwaadaardige en catch-all-domeinen.
Verhoog je openingspercentages met maximaal 50% met behulp van de bedrijfseigen AI-technologieën OpenGen en Robly.
Campaign Monitor is een gebruiksvriendelijke e-mailmarketingtool waarmee ondernemers bij groeiende bedrijven mooie, relevante nieuwsbrieven kunnen verzenden.
Met CleverReach kun je efficiënte e-mailmarketing uitvoeren. De software helpt bij het maken van professionele nieuwsbrieven zonder extra ervaring of kennis.
YAMM (Yet Another Mail Merge) is een add-on voor het samenvoegen van e-mails voor gebruikers van Gmail en G Suite
Wil je openingspercentages tot wel 70% en antwoordpercentages van meer dan 50% voor je uitgaande verkoop-e-mails realiseren? Probeer dan Mixmax
Verstuur geen massale, gestandaardiseerde berichten. Maar verstuur persoonlijke e-mails op het juiste moment met visuele en eenvoudige marketing automation.
VerticalResponse biedt tools voor e-mailmarketing waarmee kleine bedrijven in contact kunnen blijven met hun klanten.
Act-On maakt het voor middelgrote bedrijven eenvoudig om de kracht van e-mailmarketing te benutten, van eenvoudige e-mailcampagnes tot zeer complexe geautomatiseerde ontwikkelingsprogramma's.
MailerLite is een dienstverlener op het gebied van e-mailmarketing met aandacht voor eenvoud, uitstekende klantenondersteuning en mooie e-mailontwerpen.
Laposta is een nieuwsbriefprogramma waarmee u eenvoudig en snel professionele nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl kunt opmaken en in groten getale versturen. Uw nieuwsbrief kunt u personaliseren en voorzien van uw logo en huisstijl, afbeeldingen. links en sociale media.
Benchmark wil de praktische marketeer strategieën en toegewijde ondersteuning bieden om voortdurende klantenbinding te creëren met tools voor e-mailmarketing en automatisering.
Verander je passieve klanten in loyale klanten met e-mailnieuwsbrieven die geschikt zijn voor mobiele apparaten, boeiende geautomatiseerde e-mailcampagnes, segmentatie en beheer van abonnees, aanmeldingsformulieren voor inschrijvers en nog veel meer.
Tidio is een communicator voor bedrijven die livechat, chatbots, Messenger en e-mail op één plek samenbrengt.
Inxmail is e-mailmarketingspecialist die bekend staat om zijn hoogwaardige softwareoplossingen en uitstekende services.
Van beginnende startups tot Fortune 500-bedrijven – duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken Moosend om hun e-mailabonnees aan te spreken en hun bedrijf te laten groeien.
Integreer SendX gemakkelijk met uw WordPress-based webshop en optimaliseer uw conversie meteen.
Met Outfunnel verhogen marketing en verkoop de omzet
User.com is een alles-in-één platform voor marketing automation gericht op het stimuleren van betrokkenheid en het verbeteren van conversie door een enkele gegevensbron voor je klanten te gebruiken.
Koppel Omnisend gemakkelijk met uw WordPress webshop en heb nooit meer problemen met online mailing.
GetResponse is handige e-mailmarketingsoftware, waarbij de software je helpt om makkelijk e-mails en nieuwsbrieven in elkaar te zetten.
Sendinblue is de grootste concurrent van de andere mailing provider Mailchimp. Voor een kleine 19 euro kunt u per maand al 40.000 mails sturen.
Met ActiveCampaign kunt u gemakkelijk een professionele mailing service koppelen aan uw online webshop.
Klaviyo tilt het automatisch mailen van uw webshop naar een hoger niveau. Ook kunt u dit direct integregen met WooCommerce.
Ook Copernica biedt een oplossing voor e-mail automation. Op basis van data en klantgedrag worden passende e-mails gestuurd. Dus geen algemene e-mails meer die je blindelings naar je hele contactenlijst stuurt. De e-mails kun je eenvoudig samenstellen met een template editor.
Spotler is e-mail automation software voor je webshop. Met Spotler kun je gemakkelijk nieuwsbrieven en mailings personaliseren om zo de meest relevante content aan je doelgroep te tonen.
Mailjet is een e-mailoplossing voor uw webshop. Met Mailjet kunt u het verzenden van e-mails vrijwel automatiseren op uw webshop.
Simpel gezegd is MailChimp een handig en professioneel web-programma waarmee je heel eenvoudig nieuwsbrieven kunt maken en versturen.
Menu