Design voor uw webshop

Het uiterlijk (design) van uw website is van groot belang. Als de bezoeker de website niet aantrekkelijk vind zal de bezoeker sneller de website verlaten. Dit wil je als ondernemer natuurlijk niet. Daarom bieden wij verschillende tools aan die u helpen bij het designen van uw webshop zodat u langer de bezoekers op uw website kunt behouden. Ook zullen bezoekers op uw websites sneller geprikkeld zijn om een aankoop te maken als uw website er aantrekkelijk en uitnodigend uitziet.

Om te testen welke designs het beste werken kunt u gebruik maken van verschillende A/B testing tools die wij aanbieden. Hiermee kunt u analyseren op welk design de bezoekers op uw website het beste reageren. Hier kunt u dan op inspelen om meer klanten te prikkelen om een aankoop te maken

Als u klanten meer wilt prikkelen om aankopen te maken kunt u kijken bij onze advertentie tools of bij onze conversie optimalisatie tools

Split Hero is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke A/B-testtool voor WordPress.
Meer info
VerticalResponse biedt tools voor e-mailmarketing waarmee kleine bedrijven in contact kunnen blijven met hun klanten.
Meer info
MailerLite is een dienstverlener op het gebied van e-mailmarketing met aandacht voor eenvoud, uitstekende klantenondersteuning en mooie e-mailontwerpen.
Meer info
Laposta is een nieuwsbriefprogramma waarmee u eenvoudig en snel professionele nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl kunt opmaken en in groten getale versturen. Uw nieuwsbrief kunt u personaliseren en voorzien van uw logo en huisstijl, afbeeldingen. links en sociale media.
Meer info
Sleeknote is voor slimme online marketeers die hun online bedrijf willen uitbreiden met lokale berichten zonder de gebruikerservaring te belemmeren.
Meer info
Integreer SendX gemakkelijk met uw WordPress-based webshop en optimaliseer uw conversie meteen.
Meer info
User.com is een alles-in-één platform voor marketing automation gericht op het stimuleren van betrokkenheid en het verbeteren van conversie door een enkele gegevensbron voor je klanten te gebruiken.
Meer info
Met Canva maak je heel eenvoudig mooie banners, afbeeldingen, flyers, omslagen en achtergronden voor social media. Je maakt er zelfs visitekaartjes mee! Werkt super simpel. Je hoeft geen designer te zijn om toch mooi beeldmateriaal te maken.
Meer info
Menu