GOEDKOPE WORDPRESS WEBSITE

Clicbizz Internet Solutions is gespecialiseerd om het ontwikkelen van WordPress websites.

WAT IS WORDPRESS?

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen waarmee u gemakkelijk uw website kunt onderhouden. Er zijn veel plugins voor WordPress, waarmee u snel en tegen lage kosten uw website kunt uitbreiden, zoals contactformulieren, webwinkels en zoekmachine optimalisatie plugins.

WAT KOST WORDPRESS?

WordPress is Open source en kan gratis gedownload worden. Daardoor is WordPress populair en worden er veel templates en plugins voor WordPress ontwikkeld. U kunt WordPress op bijna elk webhosting pakket installeren.

WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE?

U kunt een WordPress website laten ontwikkelen vanaf € 350,00 excl. BTW. Wij ontwikkelen daar voor een complete website met 10 pagina’s, fotoalbum, contactformulier en zoekmachine optimalisatie. Wij passen de kleuren en het logo aan uw huisstijl aan en u ontvangt van ons een uitleg via Teamviewer. Het is ook mogelijk om een uitgebreide website of een template op maat te laten ontwikkelen.

MAATWERK PLUGINS

Wij kunnen een op maat gemaakte plugin voor u ontwikkelen. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van WordPress plugins voor bijvoorbeeld het koppelen van data aan uw website.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel 0135335347.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact op

  • 't Zwaantje 23
  • 0135335347
  • info@clickbizz.nl