WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR ONS?

Persoonlijk contact. Wij zijn gevestigd in Berkel-Enschot. Een uitgebreid aanbod diensten, waaronder webdesign en OpenCart webwinkels. Veel ervaring op het gebied van webdesign en e-commerce. Wij hebben een team ervaren programmeurs en ontwerpers
Wij geven onafhankelijk advies voor uw website, webwinkel en databasegestuurde webaplicaties.

Clickbizz Internet Solutions ontwikkelt professionele websites in Eindhoven en omstreken tegen aantrekkelijke tarieven. Ook voor bedrijven uit andere regio’s bieden wij een compleet pakket diensten van het ontwerpen van logo’s tot het ontwikkelen van databasegestuurde webwinkels.

Clickbizz Internet Solutions ontwikkelt professionele websites tegen aantrekkelijke tarieven. Wij bieden een compleet pakket diensten van het ontwerpen van logo’s tot het ontwikkelen van databasegestuurde webwinkels.

Ons webdesign kenmerkt zich door professionele, tijdloze, moderne en smaakvolle ontwerpen onderverdeeld in succesvolle webdesigns structuren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op basis van WordPress en OpenCart webwinkels.

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen waarmee u gemakkelijk uw website kunt onderhouden. Er zijn veel plugins voor WordPress, waarmee u snel en tegen lage kosten uw website kunt uitbreiden, zoals contactformulieren, webwinkels en zoekmachine optimalisatie plugins.

OpenCart is een van de meest gebruikte e-commerce platformen waarmee gemakkelijk webwinkels ontwikkeld kunnen worden. Het systeem heeft een Nederlandstalige backoffice, ondersteuning voor meerdere talen en kan uitgebreid worden met een groot aantal extensies. Daardoor is het tegen lage kosten mogelijk om de webwinkel uit te breiden met extra functionaliteit, zonder dat u op maat moet laten programmeren. Hiermee bespaart u veel kosten.

TARIEVEN VOOR GOEDKOOP WEBDESIGN

Ontwerp huisstijl
Wij ontwerpen een complete huisstijl vanaf € 150,00 excl. BTW. U ontvangt daarvoor 5 ontwerpen van een logo waaruit u een keuze kunt maken, ontwerp van uw visitekaartjes en ontwerp van uw briefpapier.

Website met WordPress Content Management Systeem 
U kunt bij ons een WordPress website laten ontwikkelen vanaf € 350,00 excl. BTW. Wij ontwikkelen daar voor een complete website met 10 pagina’s, fotoalbum, contactformulier en zoekmachine optimalisatie. Wij passen de kleuren en het logo aan uw huisstijl aan en u ontvangt van ons een uitleg via Teamviewer. Het is ook mogelijk om een uitgebreide website of een template op maat te laten ontwikkelen.

Webwinkel met OpenCart Content Management Systeem 
U kunt bij ons een OpenCart webwinkel laten ontwikkelen vanaf € 600,00 excl. BTW. Wij ontwikkelen daarvoor een website inclusief opmaak van 5 pagina’s en 20 afbeeldingen, aanpassen van de kleuren en het logo, contact formulier, blog, zoekmachine optimalisatie, iDeal integratie, Installatie en integratie van Opencart op uw server, Instellen van 10 categorieën en toevoegen van 10 producten. U kunt een onbeperkt aantal categorieën en producten toevoegen.

Webhosting vanaf € 5,00 per maand
Klik hier voor een overzicht van onze webhosting pakketten.

Starterspakket 
Wij hebben een speciaal pakket voor starters met een klein budget voor het ontwikkelen van een nieuwe website. U kunt bij ons in dat geval gebruik maken van het starterspakket. Het starterspakket bestaat uit een WordPress website, het ontwerpen van een huisstijl en een jaar gratis webhosting. U betaalt vanaf € 499,00 excl. BTW voor het starterspakket.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze tarieven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact op

  • 't Zwaantje 23
  • 0135335347
  • info@clickbizz.nl