WORDPRESS

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites.

WAT IS WORDPRESS?

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen waarmee u gemakkelijk uw website kunt onderhouden. Er zijn veel plugins voor dit systeem, waarmee u snel en tegen lage kosten uw website kunt uitbreiden, zoals contactformulieren, webwinkels en zoekmachine optimalisatie plugins.

OPEN SOURCE SYSTEEM

WordPress is Open source systeem en kan gratis gedownload worden. Hierdoor is het systeem populair en worden er veel templates en worden er veel plugins voor ontwikkeld. U kunt het systeem op bijna elk webhosting pakket installeren.

WAT KOST HET?

U kunt een WordPress website laten ontwikkelen vanaf € 750,00 excl. BTW. Wij ontwikkelen daar voor een complete website met 10 pagina’s, fotoalbum, contactformulier en zoekmachine optimalisatie. Wij passen de kleuren en het logo aan uw huisstijl aan en u ontvangt van ons een uitleg via Teamviewer. Het is ook mogelijk om een uitgebreide website of een template op maat te laten ontwikkelen.

MAATWERK PLUGINS

Wij kunnen een op maat gemaakte plugin voor u ontwikkelen. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van WordPress plugins voor bijvoorbeeld het koppelen van data aan uw website. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via e-mail info@clickbizz.nl of telefonisch via 013-5335347 voor een vrijblijvende offerte.