SEO

Search Engine Optimalisation

SEO oftewel Search Engine Optimalisation is bedoeld om uw webshop hoger te laten scoren in de resultaten van zoekmachines. U wilt namelijk dat uw webshop op de eerste pagina bovenaan verschijnt en niet ergens op pagina 3 van de zoekresultaten. Zo trekt u veel bezoekers op uw webshop die zich uiteindelijk kunnen vertalen naar klanten. Search Engine Optimalisation is dus een van de belangrijkste componenten van een goed verkopende webshop.

Daarom bieden wij verschillende SEO tools aan waarmee u ervoor kan zorgen dat uw webshop hoog in de zoekresultaten van Google komt. Een van de populairste WordPress SEO plugins is Yoast SEO. Yoast heeft inmiddels vijf miljoen actieve installaties en meer dan 200 miljoen downloads. Het is makkelijk in gebruik en u kunt alles naar eigen wens aanpassen. Zo beoordeelt Yoast bijvoorbeeld uw teksten terwijl u ze typt op leesbaarheid. Ook kunt u een bepaald woord instellen per pagina waar u op gevonden word.

Om meer bezoekers te genereren kunt u ook gebruik maken van verschillende andere webshop tools die wij aanbieden zoals: marketing tools of advertentie tools. U wilt deze bezoekers wel vertalen naar klanten, dit kan met verschillende conversie optimalisatie tools die wij aanbieden.

Squarespace is een allround tool als het gaat om een website te verbeteren aan de hand van SEO functies. Het zal u helpen om meer mensen aan te trekken op uw site en de klanten zullen er ook langer blijven.
Meer info
Het is ontworpen voor SEO-bureaus en helpt bij het bijhouden van vermeldingen of opmerkingen op Facebook-pagina's, het volgen van concurrenten
Meer info
Verbolia biedt een oplossing die automatisch perfecte SEO-pagina's genereert - rechtstreeks op uw domein. U begint met het importeren van alle zoekwoorden die u wilt targeten.
Meer info
SE Ranking is een cloudgebaseerd platform voor SEO- en online marketingprofessionals dat een complete set tools biedt voor uitgebreide locatie-audit, concurrentie-analyse, website-rangschikking, zoekwoordsuggestie en -groepering, controle van terugkoppelingen, geautomatiseerde professionele rapportage en nog veel meer.
Meer info
Wix heeft de beste SEO voor je website. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je je site kunt bouwen: Wix Artificial Design Intelligence, Wix Editor en Wix Code.
Meer info
Serpstat is een complete SEO-tool die jouw e-commerce site helpt met alles wat met SEO te maken heeft.
Meer info
Met SEOquake kun je inzicht krijgen in hoe jouw pagina’s gezien worden door de Google zoekmachine. De tool is gratis te downloaden als Google Chrome extensie.
Meer info
Deze extensie voor Google Chrome simuleert zoekopdrachten vanaf waar dan ook ter wereld en geeft je de positie van jouw websites (en die van je concurrentie) in de SERP.
Meer info
Vertelt de SEO-audit van je site dat de snelheid waarmee de website laadt wat omhoog kan? Een factor met veel invloed op deze snelheid is de grootte van de afbeeldingen op je website. Die hoeven helemaal niet in de optimale resolutie geüpload te worden. 
Meer info
Wie content zegt, zegt BuzzSumo. Deze tool helpt je bij het onderzoek naar content en naar concurrentie. Vul een zoekwoord in en BuzzSumo vertelt je hoe vaak de relevante pagina’s worden gedeeld op welke social-mediakanalen en nog veel meer.
Meer info
Als je met WordPress werkt en niet al te technisch bent, is de Yoast SEO plugin een uitkomst. Sinds 2008 helpt de Nederlandse plugin marketeers om met minder moeite betere resultaten te behalen.
Meer info
Deze tool geeft de optie om eenvoudig een taal en regio naar keuze te selecteren. Hiermee kun je heel gemakkelijk lokale keywords vinden. Ook weergeeft KW Finder de CPC, PPC en SEO-difficulty.
Meer info
Beantwoord de vragen die te maken hebben met jouw keywords met behulp van AnswerThePublic. Vul het zoekwoord naar keuze in en je krijgt handige overzichtelijke schema’s met relevante vragen. Op deze manier kun je content maken waarin je de vragen van je doelgroep zo goed mogelijk beantwoordt
Meer info
De meeste tools spugen bij een zoekopdracht (terecht) een hele brei aan informatie uit. Gebruik SEO SiteCheckup als je specifieke problemen wil opsporen en oplossen.
Meer info
Nog zo’n handige tool van Google die het ons een stuk gemakkelijker maakt, is PageSpeed Insights. Hiermee krijg je een score voor de snelheid van je website.
Meer info
De Screaming Frog SEO Spider is een websitecrawler die u helpt de SEO op locatie te verbeteren door gegevens te extraheren en te controleren op veelvoorkomende SEO-problemen. Download en crawl gratis 500 URL's of koop een licentie om de limiet te verwijderen en toegang te krijgen tot geavanceerde functies
Meer info
Varvy vergelijkt websites met de voorkeuren van Google. De tool laat zien waar de fouten zitten en hoe je deze kunt oplossen, zodat Google jouw website zal belonen met een hogere positie in de zoekresultaten.
Meer info
Een professionele webshop en kassasysteem maak je met Afosto. Afosto biedt een flexibele e-commerce oplossing waar je met templates snel een webshop online kan maken. Heb je echter specifieke wensen is maatwerk ook mogelijk.
Meer info
Sooqr zorgt ervoor dat klanten direct het product vinden waar zij op zoek naar zijn.
Meer info
Semrush geeft geweldig weer op welke zoekwoorden u en uw concurrenten organisch en betaald scoren. Ideaal dus voor SEO zoekwoorden onderzoek.
Meer info
TrafficToday zorgt ervoor dat u als webshop ondernemer zich geen zorgen meer hoeft te maken om SEO optimalisatie en bezoekers op uw webshop.
Meer info
Menu