Optimalisatie voor uw webshop

Als aanvulling op de vele webshop tools die wij u aanbieden kunt u gebruik maken van veel andere optimalisatie tools om uw webshop te optimaliseren. Zo  kunt u bijvoorbeeld heatmaps instellen om te erachter te komen waar uw bezoekers vaak klikken of naar toe gaan. Hier kunt u dan op anticiperen door bijvoorbeeld op die pagina’s aantrekkelijke acties of promoties te laten zien.

Ook kunt u bijvoorbeeld automatisch de prijzen van uw concurrenten ophalen om vervolgens uw eigen prijzen aan te passen. Of kunt u bijvoorbeeld ervoor zorgen dat al uw verschillende platformen naadloos met elkaar samenwerken. Hiermee kunt u het meeste uit uzelf halen en bent u zo min mogelijk tijd kwijt aan verschillende, herhalende taken.

Het optimaliseren van uw website op veel verschillende fronten is belangrijk. Daarom bieden we ook veel webshop tools aan om uw webshop volledig te optimaliseren, zoals: conversie optimalisatie tools of verschillende marketing tools

SigmaPlugin | Advanced WordPress Reset

Met de "Advanced WordPress Reset" plugin kun je je WordPress database resetten naar originele staat. Deze plugin helpt met het besparen van tijd als je bijvoorbeeld een developer bent en elke keer een originele versie van WordPress moet installeren.
Meer info

Divi

Het is een volledig nieuw website-bouwplatform dat de standaard WordPress post-editor vervangt door een enorm superieure visuele editor.
Meer info

BAZO

BAZO laat u zien welke bedrijven uw website bezoeken en stelt voor met welke bedrijven u het beste contact kunt opnemen.
Meer info

Lead Liaison

Lead Liaison biedt gebruiksvriendelijke, webgebaseerde software voor marketing-automation voor B2B/B2C marketing en verkoop.
Meer info

Jabmo

Jabmo biedt de gehele oplossing om de anonieme kopersactiviteit van de doelaccount vast te leggen en gepersonaliseerde account-based marketingprogramma's uit te voeren.
Meer info

Segment

Segment verzamelt de input vanaf elk contactpunt met de klant (uw website, web- en mobiele apps, tools) en biedt een complete datatoolkit aan elk team in uw organisatie.
Meer info

RingLead

RingLead helpt bedrijven die CRM en Marketing Automation gebruiken om hun datakwaliteit en leadroutingprocessen te beheren.
Meer info

Uberflip

Uberflip is een platform waarmee marketeers contentervaringen kunnen creëren, beheren en optimaliseren voor elke fase van het koperstraject.
Meer info

Amazon web services

Amazon Web Services bied mogelijkheden zoals: servers, opslag, netwerken, remote computing, e-mail, mobiele ontwikkeling en beveiliging.
Meer info

Convertri

Snelle ontwerpfunctie in vrije vorm voor trechters en bestemmingspagina's met versnelde paginatechnologie, die enorme pagina's binnen 3 seconden laadt, met 0% uitvaltijd.
Meer info

Involve.me

Een modern platform voor klantervaringen waarmee bedrijven voor elke stap van het klanttraject gepersonaliseerde interacties kunnen creëren, de betrokkenheid van het publiek kunnen vergroten en betere gegevens kunnen verzamelen.
Meer info

Hyperise

Cloudgebaseerde tool om afbeeldingen te maken voor het personaliseren van e-mailontvangers, websitebezoekers, chatbotgebruikers en advertentieweergaven op Facebook/Instagram.
Meer info

Pure360

Het platform biedt een complete oplossing voor bedrijven die omzetgroei willen genereren met personalisatie, waaronder productaanbevelingen, realtime content, gedragsgerichte targeting en A/B-testen.
Meer info

Unless

Unless is geschikt voor B2B- en B2C-bedrijven die hun website willen optimaliseren voor verschillende doelgroepen.
Meer info

NiceJob

NiceJob is de gemakkelijkste manier om meer goede recensies te krijgen en een goede reputatie op te bouwen.
Meer info

GMass

Gebruik Gmail om mailmerge-campagnes met automatische vervolgmails te verzenden.
Meer info

Winningtemp

Maak je medewerkers gemotiveerder met het op AI gebaseerde, intuïtieve platform van Winningtemp.
Meer info

BlueX

Blue software voor 360-graden feedbackbeoordelingen is van de grond af opgebouwd voor automatisering door middel van geavanceerde integratiemogelijkheden met het HRIS en andere essentiële IT-middelen van je organisatie.
Meer info

Ontraport

Voltooi je campagnes met al je promotiestukken, van e-mails tot pagina's en pop-upformulieren, die je naadloos rechtstreeks kunt creëren en verbinden binnen Ontraport
Meer info

Maximizer CRM

Maximizer CRM heeft meer dan 120.000 bedrijven geholpen hun omzet te verhogen, relaties op te bouwen en hun winstgevendheid te verbeteren.
Meer info

Really Simple Systems CRM

Really Simple Systems CRM helpt je om slimmer te werken, je sales leads en klanten te beheren en te volgen, zodat je verder kunt gaan met het groeien van je bedrijf.
Meer info

Vtiger CRM

Vtiger is een gebruiksvriendelijke en aanpasbare CRM die wordt gebruikt door verkoopteams in meer dan 300.000 bedrijven om hun omzet en verkoopprestaties te verbeteren.
Meer info

SugerSell

SugarSell wordt ingezet door 2 miljoen personen in meer dan 120 landen, is voor het vierde jaar op een rij bekroond met de PC Mag Business Choice-award voor uitstekende CRM-software.
Meer info

Nutshell

Reageer sneller, werk slimmer en sluit meer deals met eersteklas tools, tijdbesparende integraties, verkoopautomatisering en live support van wereldklasse.
Meer info

Copper

Copper integreert naadloos met G Suite, elimineert handmatige gegevensinvoer en is supereenvoudig in het gebruik.
Meer info

mHelpDesk

mHelpDesk is een eenvoudige en krachtige softwareoplossing voor je buitendienstbedrijf waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling.
Meer info

Airtable

Airtable is het alles-in-één samenwerkingsplatform dat de flexibiliteit van een spreadsheetinterface combineert met uitgebreide functies zoals bestandsbijlagen, kanbankaartstapels, kalenders en rapportage.
Meer info

sellics

Sellics is een alles-in-één software om Amazon verkopers te helpen meer organisch verkeer te genereren, PPC-campagnes te automatiseren, winst te volgen en meer.
Meer info

Mailbird

Behoud het overzicht door al uw e-mail accounts vanuit een vaste plek te beheren
Meer info

Nuukik

Met de gepersonaliseerde productaanbevelingen van Nuukik kunnen je klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken, wat je verkoopkanaal ook is.
Meer info

Usertesting

Als je geen testteam hebt en je jouw checkout-pagina‘s niet op virtuele machines wilt testen, is UserTesting misschien jouw tool.
Meer info

Nebu

Dub InterViewer verzamelt gegevens van marktonderzoek op één platform
Meer info

Omnia retail

Omnia Retail is een prijsdatabase voor retailers en merken. Het controleert prijsgegevens van concurrenten op je markt, rechtstreeks vanaf hun website of vergelijkingswebsites.
Meer info

Think with Google

Blijf up-to-date met Think with Google. Als contentplatform houdt deze tool je op de hoogte van Marketing Research & Digital Trends met data, gidsen en artikelen.
Meer info

Wiser

Wiser kan je helpen bij het rapporteren van de prijzen van je concurrent
Meer info

Clicky

Clicky is perfect voor als je op zoek bent naar real-time analyses van jouw webshop.
Meer info

Kissmetrics

Kissmetrics is een analysetool waarmee je statistieken op gebruikersniveau kunt identificeren, begrijpen en verbeteren.
Meer info

TrueFit

TrueFit helpt je met API’s, software en intelligentie om je winkelervaring persoonlijker te maken.
Meer info

Fitle

Als je een kleding webshop hebt, ben je je waarschijnlijk bewust van de hoge retourpercentages. Wist je dat Nederlanders de kroon spannen als het aankomt op het retourneren?
Meer info

Ahrefs

Een andere tool die mensen vrijwel dagelijks gebruikt is Ahrefs. Dit is een marketing tool waarmee je vrij nauwkeurig zoekwoorden onderzoek kunt doen en concurrenten kunt analyseren. Anneloes geeft aan dat het daarnaast ook een goede tool is om een beeld te krijgen van backlink profielen. Volgens haar is het een waanzinnige aanvulling op de keyword planner van Google.
Meer info

SEOquake

Met SEOquake kun je inzicht krijgen in hoe jouw pagina’s gezien worden door de Google zoekmachine. De tool is gratis te downloaden als Google Chrome extensie.
Meer info

Majestic toolbar

Net zoals de Moz Toolbar is de Majestic Toolbar ook een onmisbare tool voor SEO. Katarina zegt dat zij dit een hele handige tool vindt om backlinks te analyseren. Hoeveel backlinks zijn er? Hoe zijn deze opgebouwd en welke strategie wordt er gebruikt? En welke ankerteksten worden er gebruikt? Katarina zegt dat je met al deze informatie nauwkeurige analysis van pagina’s kunt maken en zo jouw website (nog meer) te optimaliseren. Ook deze tool gebruikt onze Digital Marketing topper dagelijks.
Meer info

Mozbar

De Moz Toolbar (ook wel ‘’MozBar’’ genoemd) is een online marketing tool voor zoekmachine optimalisatie. Ons betreft is dit echt een onmisbare gratis (externe) SEO-tool. De Moz Toolbar is met name bedoeld om de kwaliteit van de websites die je bezoekt in kaart te brengen door een aantal indicatoren. De tool laat de volgende indicatoren van een website zien:
Meer info

Trello

Een tool die velen van jullie al zullen kennen is Trello. Dit is een handige planningstool die sterk lijkt op de planningsmethode van Agile: Scrum. Maikel gebruikt deze tool graag om overzicht te krijgen en zijn tijd zo efficiënt mogelijk in te delen.
Meer info

Seerobots

See Robots is een gratis Chrome extensie. Het is een plugin die voor jou bekijkt of een webpagina no-index en no-follow metatags heeft. Dit zijn beiden erg belangrijke onderdelen van website optimalisatie.
Meer info

Integromat

Integromat is een krachtige automatiseringstool die je apps en diensten verbindt zodat je slimmer kunt werken in plaats van alleen maar harder. Omdat er geen codering vereist is, kun je ALLE online apps/diensten verbinden, precies zoals je nodig hebt om je online werk te automatiseren.
Meer info

Thryv

Thryv integreert essentiële zakelijke functionaliteiten zoals offertes en facturering, afsprakenplanning, betalingsverwerking, sms- en e-mailcampagnes, het beheren van klantenlijsten, sociale media en meer.
Meer info

Smartlook

Smartlook is een kwalitatieve analyseoplossing voor web en mobiel die meer dan 200.000 bedrijven van alle groottes en uit alle sectoren helpt om redenen voor de acties van gebruikers te verklaren.
Meer info

NEXWAY MONETIZE

Nexway biedt een solide weergave van de bedrijfsactiviteiten van zijn klanten en brengt hun analyses naar een hoger niveau.
Meer info

Wrike

Wrike is de perfecte tool voor projectmanagement voor teams van meer dan 20 personen.
Meer info

Teamleader

Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je kleine onderneming kan opbloeien.
Meer info

Podium

Podium is een platform voor interactiebeheer dat een nieuwe definitie geeft aan de moderne relatie tussen lokale bedrijven en hun klanten.
Meer info

Evernote

Bereik meer met betere notities, Evernote helpt je om ideeën vast te leggen en ze sneller te vinden.
Meer info

Similarweb

SimilarWeb. Dit is een plugin voor Google Chrome en biedt heel eenvoudig een overzicht van de belangrijkste statistieken.
Meer info

Microsoft clarity

Met individuele sessie-opnames kunt u het gebruikersgedrag onderzoeken terwijl het plaatsvond. Je ziet waar alles soepel loopt en waar mensen vastlopen.
Meer info

SoGoSurvey

Het SoGoSurvey-platform voor feedbackbeheer automatiseert op een naadloze manier het verzamelen en analyseren van gegevens voor organisaties.
Meer info

Mouseflow

Mouseflow registreert alle sessies van uw websitebezoekers, zodat u beslissingen kunt nemen op basis van al uw gegevens
Meer info

SurveyMonkey

SurveyMonkey Enterprise stelt bedrijven in staat om kritische feedback vast te leggen en erop te reageren om groei en innovatie op schaal te stimuleren
Meer info

Convert

A / B-tests die uw bedrijf laten groeien. Veel kleine problemen zorgen ervoor dat u zich niet kunt concentreren op het echte doel van A / B-testen: groei. Zet dat voorgoed achter je. Met Convert Experiences krijgt u de functies en compliance van een enterprise-grade oplossing, zonder het hoge prijskaartje.
Meer info

VWO Testing

VWO is een eenvoudig maar zeer effectief platform met A/B-testen, split-testen, gerichte advertenties, personalisatie, websitebeoordelingen en heatmaps.
Meer info

Formstack

Formstack is een veelzijdige online formulierenbouwer waarmee je webformulieren kunt bouwen en ontwerpen zonder enige kennis van codering.
Meer info

Contentoo

Contentoo brengt vertalers, redacteuren, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en audiotranscriptors samen met opdrachtgevers.
Meer info

Crazy Egg

Net als Hotjar laat Crazy Egg je met heatmaps zien waar gebruikers klikken.
Meer info

Datatrics

Het combineert al je data zodat je het volgende bericht voor je klanten kunt voorspellen. Koppel al je kanalen en creëer een 360 graden klantprofiel van iedere klant. Maak persoonlijke customer journeys en verzorg de juiste content op elk touchpoint.
Meer info

Optiply

Met Optiply kun je datagedreven inkopen en daarmee je voorraad optimaliseren. Door op de juiste momenten in te kopen verhoog je de productbeschikbaarheid en verlaag je voorraadkosten.
Meer info

Grammarly

Grammarly is een plugin die je taal controleert. Niet zoals de gewone spellingscorrector van Word, maar echt wel op een ander level. Grammarly kijkt namelijk ook naar de context en leest zo dus ook je zinsbouw, je interpunctie, toon etc.
Meer info
Hotjar logo

Hotjar

Hotjar is een gedragsanalysebedrijf dat het gebruik van websites analyseert en feedback geeft via tools zoals heatmaps, sessie-opnames en enquêtes.
Meer info
Menu