PROFESSIONELE EN BETAALBARE WEBDESIGN

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Hierbij maken wij gebruik van moderne technieken en houden wij rekening met uw wensen en de wensen van de bezoekers van uw website.

WEBDESIGN MET WORDPRESS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Het is mogelijk uw website met een Content Management Systeem te onderhouden, zonder dat u zelf veel verstand heeft van webdesign. U kunt met het WordPress CMS gemakkelijk teksten en afbeeldingen toevoegen, wijzigen en verwijderen. Wij ontwikkelen websites vanaf € 750,- excl. BTW. Bekijk hier de aanbieding. Voor uitgebreidere op maat gemaakte websites kunt u een offerte aanvragen.

black

Aanbieding

Complete website met WordPress Content Management Systeem voor slechts € 750,00 excl. BTW

LANDELIJKE WORDPRESS SERVICE

Wij bieden onze klanten landelijk WordPress websites aan. Ons kantoor is gevestigd in Berkel-Enschot, nabij Tilburg, en wij ontwikkelen WordPress websites voor klanten in heel Nederland. Dit is mogelijk omdat wij vooraf goede afspraken met onze klanten maken, vooraf wordt er een template gekozen waarop wij de website baseren, klanten vooraf aangeven welke aanpassingen van het template zij willen en teksten en foto’s sturen. Door het gebruik van WordPress templates weet u van te voren hoe de website er ongeveer uit komt te zien. Als u in de buurt van Tilburg woont of graag langs wilt komen, dan kunt u natuurlijk een afspraak maken en langs komen. Tevens kunnen wij door het gebruik van telefoon, e-mail en Teamviewer heel gemakkelijk op afstand uw website ontwikkelen. Daardoor bespaart u veel tijd en geld. Na oplevering van de website bespreken wij telefonisch en via Teamviewer het WordPress Content Management Systeem. Wij kunnen met Teamviewer op uw computer inloggen en u op deze manier uitleggen hoe u de website moet onderhouden.

MAATWERK TEMPLATES

Als u maatwerk nodig heeft en een WordPress template die aangepast is aan uw huisstijl niet genoeg vindt, dan is het mogelijk om een template op maat te laten ontwikkelen. U kunt een volledig nieuwe template laten ontwikkelen of een template laten baseren op een WordPress theme. Hiermee kunt u veel geld besparen. Het uurtarief is € 40,- per uur excl. BTW voor HTML en CSS en € 50,00 excl. BTW per uur voor een PHP programmeur. Er zal vooraf een vaste prijs worden afgesproken.

AFSPRAAK

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op via e-mail info@clickbizz.nl of telefonisch via 013-5335347 voor een vrijblijvende offerte.