PROFFESIONELE EN BETAALBARE WEBSITES EN WEBAPPLICATIES

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Daarbij maken wij gebruik van moderne technieken en houden wij rekening met uw wensen en de wensen van de bezoekers van uw website.

WEBAPPLICATIES

Er zijn een groot aantal toepassingen voor webapplicaties: Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een op maat gemaakt CMS te ontwikkelen waarmee u zelf uw website kunt aanpassen. Wij kunnen ook een spider ontwikkelen die de inhoud van een groot aantal webpagina’s bekijkt en gegevens opslaat om op deze manier de data op een website in een database op te slaan. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van Content Management Systemen, spiders, extranets, koppelingen met XML feeds en webservices, enz. Heeft u bijvoorbeeld een database die u wilt koppelen aan uw website, dan kunnen wij de inhoud van uw website automatisch laten aanpassen aan uw database.

PHP EN MYSQL

Wij programmeren webapplicaties in PHP en gebruiken de database MySQL. Dit zijn de meest gebruikte technieken voor internet. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel 0135335347.

ANDROID EN IOS APPS

Wij ontwikkelen applicaties voor Android en iOS.

Wilt u een Android of iOs app laten ontwikkelen? Wij kunnen een mobiele website om zetten naar een Android app of een nieuwe app voor u ontwikkelen. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van apps voor Android en iOs. U kunt een app alleen voor Android laten ontwikkelen of ook laten maken voor Apple. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel 0135335347.