Uitgebreide Woocommerce webwinkel met betaalmethodes die u zelf kunt onderhouden

Wat is Woocommerce?

Woocommerce is wereldwijd de meest gebruikte e-commerce plugin voor WordPress, waarmee gemakkelijk een webwinkel geïntegreerd kan worden. Hiermee kunt u tegen lage tarieven een webwinkel laten ontwikkelen met veel functionaliteit. Woocommerce heeft Nederlandstalige instellingen, ondersteuning voor meerdere talen en kan uitgebreid worden met een groot aantal plugins. Hierdoor is het gemakkelijk om uw webwinkel uit te breiden met extra functionaliteiten en is weinig maatwerk nodig.

Woocommerce is een erg flexibele plugin die je helemaal kan aanpassen naar jouw wensen. Denk maar eens aan het feit dat het koppelbaar is met uw huidige huisstijl, vrij kleurgebruik, onbeperkt aantal producten kunnen plaatsen en nog veel meer. Op deze pagina gaan wij alle punten met u doornemen, zodat u een beter en helderder idee heeft van Woocommerce.

Wat ook zeer voordelig is van Woocommerce, is het feit dat het in PHP is geschreven en is aangedreven door een MySQL database. Deze twee uitermate betrouwbare platformen zorgen voor een stabiele omgeving van uw webshop, en door het gebruik van een database is het mogelijk om uw webshop op iedere PC met internetverbinding te beheren.

Het is niet voor niets de meest gebruikte e-commerce plugin voor WordPress. Het is erg simpel in gebruik, dus u hoeft niet technisch aangelegd te zijn om ermee te kunnen werken. Daarbij kunt u in een overzichtelijke grafiek precies aflezen welk(e) product(en) het meest verkocht wordt, waar de klant het meest op klikt, uw inkomsten per maand etc. Tevens kunt u ook nog verschillende betaalmethodes instellen, zoals iDeal, PayPal, Rembours, Moneybookers, Paymate en nog veel meer.

Er is weinig maatwerk nodig voor een Woocommerce webshop. Daarbij vinden wij dat het laten ontwikkelen van een webshop niet duur hoeft te zijn. Daarom hanteren wij een schappelijke prijs voor een compleet functionerende webshop. Voor € 1000,- excl. BTW krijgt u:

black

Complete Woocommerce webshop

Complete Woocommerce webshop voor maar € 1000,00 excl. BTW. Neem nu contact met ons op.

Wat krijgt u nou eigenlijk?

Als wij voor u een webwinkel ontwikkelen, krijgt u er veel voor terug. Dit alles voor een laag tarief.

Configuratie van betaal- en verzendmethodes

Wij configureren voor u de betaal- en verzendmethodes met behulp van Mollie en, bijvoorbeeld, SendCloud.

SEO-geoptimaliseerd

Dankzij de Yoast SEO-plugin kunnen wij uw website optimaliseren voor zoekmachines.

Contactformulier

Wij voegen een contact formulier toe aan uw website waarmee klanten gemakkelijk contact met u op kunnen nemen.

20 foto’s van Shutterstock

U kunt een keuze maken uit 20 foto’s van www.shutterstock.com t.w.v. € 180,00 excl. BTW.

Handleiding en uitleg

Via Teamviewer en telefoon krijgt u van ons uitleg en een handleiding van het Content Management Systeem.

Een flexibele klantenservice

U kunt ons 5 dagen per week (van maandag tot en met vrijdag) bereiken van 9.00 tot 17.00.

B2B

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar in Woocommerce die kunnen worden gebruikt om uw winkel als business-to-business applicatie te laten functioneren. U kunt bijvoorbeeld verschillende klantgroepen definiëren, zoals eenmanszaken, kleinhandels en groothandels. Ook kunt u voor iedere groep verschillende prijzen instellen. Daarnaast is er ook een optie om alleen de prijzen te weergeven aan ingelogde klanten. In dit geval moet de gebruiker een account aanmaken bij uw webshop. Tenslotte is er ook nog een mogelijkheid om kwantiteitskorting in te stellen. U stelt zelf in vanaf hoeveel producten u korting wilt geven. Tevens kunt u dit ook instellen per klantgroep.

Rapporten

Momenteel heeft Woocommerce 3 verschillende rapporten. De eerste is een verkooprapport. Dit berekent de totale hoeveelheid verkopen per dag, week of maand. Dan is er nog een ‘bekeken productrapport’, welke de meest bekeken/geïnteresseerde producten laat zien. Tenslotte een ‘betaalde productenrapport’. Dit laat de meest verkochte producten zien. Dit is erg handig, want hier kunt u uw marketing op aanpassen. Deze rapporten samen geven een mooi, overzichtelijk totaalbeeld van het gedrag van uw webshop.

Open source

Woocommerce en WordPress zijn open source. Dit betekent dat mensen zelfgemaakte opties kunnen toevoegen aan hun webshop (die zijn ook online kunnen zetten voor andere gebruikers om te downloaden), zelf thema’s kunnen maken en nieuwe extensies kunnen ontwikkelen. Mocht u een optie erbij willen in uw webshop, wij kunnen voor u die optie ontwikkelen.

Wij rusten uw webshop standaard uit met de plugin Yoast SEO, waardoor uw webshop ten alle tijden goed te vinden is op Google. Met deze plugin kunt u zelf ook meteen aan de slag. Door de gebruiksvriendelijkheid van Yoast SEO en de eenvoud die eromheen hangt, hoeft u niet de kennis te hebben van een ervaren marketeer om ermee te kunnen werken. U kunt bijvoorbeeld zelf metabeschrijvingen toevoegen en u krijgt vervolgens automatisch te zien of de tekst goed leesbaar is voor de gebruiker. U kunt dus zorgeloos genieten van een SEO geoptimaliseerde Woocommerce webshop.

U hoeft zich overigens ook geen zorgen te maken over de mogelijkheid dat uw webshop misschien niet goed weergegeven wordt op mobiele apparaten. Wij maken de webshop standaard ‘responsive‘, zodat uw webshop ook op mobiele apparaten er goed uit ziet.

Een snelle webshop is van groot belang. Als uw webshop niet snel genoeg laadt, kan het zo zijn de bezoeker de website verlaat om de website van uw concurrent te bezoeken. Met Woocommerce krijgt u een immens snel ladende webshop. Voor webwinkels met een groot aantal producten is een snelle laadtijd lastig te bereiken, maar met Woocommerce worden ze binnen een mum van tijd geladen. Zo voorkomt u klantverlies en verhoogt u de kans dat uw klant een product koopt van uw webshop.

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan nu gratis en vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan.

Veel beschikbare templates

Woocommerce biedt veel verschillende templates, zodat u uw online webwinkel helemaal kan aanpassen naar uw wensen.

Veel beschikbare templates

Woocommerce biedt veel verschillende templates, zodat u uw online webwinkel helemaal kan aanpassen naar uw wensen.

Er is heel veel keuze wat templates betreft. Wij baseren ons design voor uw webshop op templates van Themeforest. U kunt zelf een template uitzoeken, of wij kunnen dat voor u doen. Neem zelf eens een kijkje op Themeforest door op deze link te klikken. Themeforest gebruiken wij vaker voor designs voor onze klanten. Themeforest biedt professionele templates voor schappelijke prijzen, waar wij vervolgens mee aan de slag kunnen gaan.

Er is heel veel keuze wat templates betreft. Wij baseren ons design voor uw webshop op templates van Themeforest. U kunt zelf een template uitzoeken, of wij kunnen dat voor u doen. Neem zelf eens een kijkje op Themeforest door op deze link te klikken. Themeforest gebruiken wij vaker voor designs voor onze klanten. Themeforest biedt professionele templates voor schappelijke prijzen, waar wij vervolgens mee aan de slag kunnen gaan.

Ondersteuning voor meerdere talen

Woocommerce is beschikbaar in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels, Spaans en Duits

Woocommerce is beschikbaar in vele talen. Wat handig is, want dit geeft u de mogelijkheid om uw webshop internationaal op de kaart te zetten. Daarbij spreekt u een grotere groep mensen aan als u een meertalige webshop hebt. In landen waar, bijvoorbeeld, Google niet de meest gebruikte zoekmachine is, worden juist weer andere zoekmachines gebruikt. Zoals Baidu in China en Yandex in Rusland. Als u in die gebieden gevonden wilt worden, is een meertalige webshop sterk aan te raden. Hiermee onderscheid u uzelf ook van uw Nederlandse concurrent.

Verschillende verzendmethodes

Woocommerce biedt verschillende verzendmethodes aan. Denk hierbij aan PostNL, UPS, of afhalen in de winkel. Ook integreren wij SendCloud.

Verschillende verzendmethodes

Woocommerce biedt verschillende verzendmethodes aan. Denk hierbij aan PostNL, UPS, of afhalen in de winkel. Ook integreren wij SendCloud.

Sendcloud is een geweldig hulpmiddel voor uw webshop. U kunt de Sendcloud plugin gemakkelijk downloaden en installeren in uw CMS. Wanneer uw klanten wat bestellen bij uw webshop, wordt de order automatisch in uw Sendcloud account geïmporteerd. Vervolgens kunt u aan de slag gaan en picklijsten en/of pakbonnen genereren tot uw orders zijn verwerkt. De pakketten kunt u gewoon meegeven aan een leverancier naar keuze, bijvoorbeeld PostNL, DHL, UPS enzovoorts. U kunt ook kiezen voor MyParcel. Dit is een goedwerkend alternatief. Zodra de koppeling met uw CMS gemaakt is, kunt u de verkooporders importeren naar MyParcel. Dit kunt u doen op uw beheerpagina. Zo makkelijk kan het dus zijn!

Clickbizz Internet Solutions is gespecialiseerd in WordPress en Woocommerce. Daarbij kunnen wij u hierin ondersteunen van maandag tot en met vrijdag. Ook snelle webhosting is bij ons mogelijk. Vanaf €10,- excl. BTW per maand zullen wij uw website op onze server zetten. Bekijk hier onze tarieven.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via e-mail info@clickbizz.nl of telefonisch via 013-5335347 voor een vrijblijvende offerte.

Nog wat kleine voordelen van Woocommerce:

  • Dankzij de integratie van Woocommerce in WordPress kunt u blijven genieten van de gebruiksvriendelijkheid die u gewend bent van WordPress
  • Nederlandstalige uitgebreide instellingen voor het onderhoud van de webshop
  • Veel beschikbare templates
  • Vele extensies beschikbaar, bijvoorbeeld voor de integratie van iDeal, PayPal en andere betaalmethodes
  • Aanpassingen en maatwerk zijn voordelig
  • Clickbizz is gespecialiseerd in WordPress en Woocommerce
  • Snelle webhosting is bij ons ook beschikbaar vanaf €10,- excl. BTW per maand
black

Complete Woocommerce webshop

Complete Woocommerce webshop voor maar €999 excl. BTW. Neem nu contact met ons op.

Titel

Voordelen

Responsive template

Makkelijk aanpasbaar

Gebruiksvriendelijk

Zoekmachine optimalisatie

Professioneel

Ruim 19 jaar ervaring

Telefonische ondersteuning

Eigen servers

black

Neem contact op

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u een offerte aanvragen?

Voordelen

Responsive template

Makkelijk aanpasbaar

Gebruiksvriendelijk

Zoekmachine optimalisatie

Professioneel

Ruim 19 jaar ervaring

Telefonische ondersteuning

Eigen servers

black

Neem contact op

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u een offerte aanvragen?