OpenCart webwinkels

PROFESSIONELE OPENCART WEBWINKELS

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van OpenCart webwinkels. Deze webwinkels worden op basis van een template van www.themeforest.net ontwikkeld vanaf € 600,00. U kunt op deze pagina lezen wat u krijgt voor dit bedrag en waarom dit een aantrekkelijke aanbieding is.

Professionele webwinkels voor een aantrekkelijke prijs

OpenCart webwinkels zijn professioneel en uitgebreid en kunnen voor een aantrekkelijke prijs worden ontwikkeld omdat OpenCart open source software is. Dat betekent dat de software gratis is, en u alleen betaalt voor de installatie en aanpassingen van de webwinkel. U hoeft geen software te kopen of te huren en u kunt met elke computer met internetaansluiting uw webwinkel beheren en heeft een backoffice met een groot aantal mogelijkheden.

Waarom OpenCart en geen webwinkel huren of Magento?

OpenCart heeft een uitgebreide backoffice en veel functionaliteit, vaak veel meer functionaliteit dan een huur webwinkel. U kunt de webwinkel gemakkelijk en tegen lage kosten uitbreiden met extra functionaliteit door extensies te installeren. De extensies van OpenCart zijn vaak goedkoop en gemakkelijk te installeren. U kunt een OpenCart webwinkel op bijna elke server met PHP en MySQL installeren en heeft geen maandelijkse kosten voor de huur van uw webwinkel. U kunt zelf bepalen wie de webwinkel onderhoudt en bent niet afhankelijk van een bedrijf die uw webwinkel op hun server host. U kunt zelf backups maken en wanneer het nodig is uw webwinkel uitbreiden.

Magento is een uitgebreide webwinkel met ongeveer dezelfde functionaliteit, maar is veel duurder dan OpenCart. De hosting van een Magento kost minimaal € 100,00 per maand (als u een snelle webwinkel wilt), de database van Magento is traag en om een snelle webwinkel te ontwikkelen heeft u dure webhosting nodig. Tevens zijn maatwerk en Magento plugins duur. Daarom ontwikkelen wij OpenCart webwinkels. U betaalt voor de webhosting van een webwinkel slechts € 10,00 excl. BTW per maand en aanpassingen zijn veel voordeliger.

Hoe kan ik extensies installeren in OpenCart?

Extensies kunt u door ons tegen lage tarieven laten installeren. U heeft er verstand van FTP voor nodig en sommige extensies moeten aangepast worden. Als u bestanden via FTP kunt uploaden, kunt u sommige extensies zelf installeren, maar vanaf € 30,00 excl. BTW installeren wij voor u extensies.

Wat is de functionaliteit van OpenCart?

De front-end en backoffice van OpenCart zijn uitgebreid. Wij hebben geen volledig overzicht van de functionaliteit, maar u kunt een demo van OpenCart ontvangen met een template met uitgebreide functionaliteit. Veel templates breiden de functionaliteit van OpenCart uit met bijvoorbeeld mogelijkheden voor de opmaak van teksten en foto’s.

Wij installeren OpenCart webwinkels met integratie van iDeal en Paypal. Als u wilt is het tevens mogelijk om creditcards en buitenlands betaalmethodes te accepteren. U kunt betaalmethodes laten integreren van uw bank of een Paayment Service Provider. Een Payment Service Provider is een bedrijf dat de betalingen voor webwinkels verwerkt. Vaak betaalt u veel lagere tarieven aan Payment Service Providers.

OpenCart heeft een eenvoudig afrekensysteem dat uitgebreid kan worden met een Onepage checkout. Wij integreren een Onepage checkout waarmee het mogelijk is om op een pagina de bestelling af te rekenen. Daardoor heeft u een hogere conversie en kunnen uw klanten sneller bestellen. De Onepage checkout kan aangepast worden wanneer u bepaalde extra velden wilt toe voegen.

Heeft u interesse in een OpenCart webwinkel? Neem dan contact met ons op.
Manolito van de Wouw is directeur van Clickbizz Internet Solutions. Hij plaatst regelmatig nieuws op de website.

Author Info