OpenCart

KOPPELING MODIS KASSASYSTEEM OPENCART EXTENSIE

  • 15 september 2014
  • By

Modis koppeling OpenCart extensie

Modis wilde een extensie laten ontwikkelen waarmee zijn klanten hun assortiment automatisch kunnen weer geven op hun webwinkel. Tevens moeten bestellingen automatisch naar de kassa verzonden worden zodat de winkels de producten klaar kunnen leggen voor verzending wanneer de producten besteld zijn.

Geleverde diensten

Clickbizz Internet Solutions heeft een OpenCart extensie ontwikkeld waarmee klanten automatisch hun assortiment kunnen weer geven op een OpenCart webwinkel. Producten, afbeeldingen en de voorraad worden automatisch aangepast wanneer een van de klanten producten toevoegt of wijzigt. Wanneer een klant een bestelling plaatst wordt de bestelling naar het kassasysteem verzonden en ontvangt de winkelier op zijn kassa een bericht van de bestelling.Website: www.modis.nl

Author Info